אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

11,001
צפיות

עוגת תפוחים

המתכון של
עוגת תפוחים

עוגת תפוחים רכה ועסיסית.. טעימה במיוחד

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 4 תפוחים מסוג גרנד סמית..
  • 5 כפות סוכר..
  • 2 כפות קינמון..
  • לבצק..
  • 5 ביצים.
  • כוס ושלושת רבעי סוכר.
  • 3/4 כוס שמן..
  • חצי כוס מיץ תפוזים..
  • 2.5 כוסות קמח תופח...
  • חצי כוס אגוזים קצוצים
אופן ההכנה
  • 1

    את התפוחים לקלף לחתוך לרבועים קטנים...


  • 2

    לערבב עם 5 כפות סוכר וקנמון ל10 דקות .


  • 3

    להקציף חלבונים עם 3/4 כוס סוכר לקצף יציב...


  • 4

    את החלמונים לטרוף בקערה עם כוס סוכר להוסיף את השמן בזרם דק...


  • 5

    להוסיף קמח ומיץ תפוזים ולערבב טוב...


  • 6

    להוסיף 1/3 קצף ולעררב...


  • 7

    להוסיף את היתר בתנועת קיפול..להוסיף אגוזים.


  • 8

    תבנית מס 26 משומנת לשים 1/3 עיסה לשים 1/3 מהתפוחים לכסות שוב מהעיסה ומעל תפוחים..


  • 9

    ושוב עיסה מעל.(לשים את התפוחים עם הנוזלים שהצטברו(.


  • 10

    תנור שחומם מראש על 160 מעלות שעה ורבע עד שקיסם יוצא יבש לחלוטין...


  • 11

    לצנן לעבור עם סכין בדפנות ולהפוך על צלחת...


  • 12

    טיפ...


  • 13

    הכוס היא כוס מידה...


  • 14

    הקרדיט למזלי סידי האלופה...


1

את התפוחים לקלף לחתוך לרבועים קטנים...


2

לערבב עם 5 כפות סוכר וקנמון ל10 דקות .


3

להקציף חלבונים עם 3/4 כוס סוכר לקצף יציב...


4

את החלמונים לטרוף בקערה עם כוס סוכר להוסיף את השמן בזרם דק...


5

להוסיף קמח ומיץ תפוזים ולערבב טוב...


6

להוסיף 1/3 קצף ולעררב...


7

להוסיף את היתר בתנועת קיפול..להוסיף אגוזים.


8

תבנית מס 26 משומנת לשים 1/3 עיסה לשים 1/3 מהתפוחים לכסות שוב מהעיסה ומעל תפוחים..


9

ושוב עיסה מעל.(לשים את התפוחים עם הנוזלים שהצטברו(.


10

תנור שחומם מראש על 160 מעלות שעה ורבע עד שקיסם יוצא יבש לחלוטין...


11

לצנן לעבור עם סכין בדפנות ולהפוך על צלחת...


12

טיפ...


13

הכוס היא כוס מידה...


14

הקרדיט למזלי סידי האלופה...


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים