בקערת מיקסר מערבלים ביצים שמן סוכר חום מיץ תפוזים דבש תמצית וניל עד לתערובת חלקה ואז מוסיפים יבשים ומערבלים יד שהקמח נתמע...משמנים תבנית 26 שופכים את התערובת ואופים בחום 180 מעלות 20 דקות מראש לשעה אחרי שעה לבדוק עם הקיסם אם מוכן והקיסם יוצא יבש אם לא לתת עוד רבע שעה אפייהלהוציא מהתנור ולקרר..
3
תשמעו לי יצא עוגה דטיפה התכערה למעלה ואני לא אונבת אז חתכתי מלמעלה עיגול וטחנתי עם כף סוכר חום ומילאתי את העוגה בקצפת ומעל פוררתי את הפירורים...אם לכם העוגה יוצאת יפה אז קנו עוגה דבש מוכנה רק לפירורים וטטחנו חצי ממנה עם כף סוכר חום ותפזרו על העוגה. בהצלחה..
בקערת מיקסר מערבלים ביצים שמן סוכר חום מיץ תפוזים דבש תמצית וניל עד לתערובת חלקה ואז מוסיפים יבשים ומערבלים יד שהקמח נתמע...משמנים תבנית 26 שופכים את התערובת ואופים בחום 180 מעלות 20 דקות מראש לשעה אחרי שעה לבדוק עם הקיסם אם מוכן והקיסם יוצא יבש אם לא לתת עוד רבע שעה אפייהלהוציא מהתנור ולקרר..
3
תשמעו לי יצא עוגה דטיפה התכערה למעלה ואני לא אונבת אז חתכתי מלמעלה עיגול וטחנתי עם כף סוכר חום ומילאתי את העוגה בקצפת ומעל פוררתי את הפירורים...אם לכם העוגה יוצאת יפה אז קנו עוגה דבש מוכנה רק לפירורים וטטחנו חצי ממנה עם כף סוכר חום ותפזרו על העוגה. בהצלחה..