הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלתחתית לקחת את העוגיות ולהכניס לשקית ועם מערוך לרדד טוב טוב ואז לשים בתבנית מספר 26 ומעל חמאה מומסת לערבב טוב ולהדק ואז את מצרכי הקצפת פרט לעוגיות להקציף טוב טוב ואז את העוגיות הטחונות להוסיף ידני בעזרת לקקן ולשפוך מעל התחתית וליישר ולהכניס למקפיא לשעתיים לאחר שעתיים להוציא ולסדר בצורת מעגל עוגיות קטנות ולהניח בצד ואז לקחת סיר לשים את מצרכי הציפוי על הגז לערבב עד שיסמיך ולשפוך על העוגיות ולהטות את התבנית מצד לצד ולהכניס שוב למקפיא לשעה ואז לשים במקרר...אם רוצים את העיטור מסביב שעשיתי פשוא אחרי שהעוגה במקרר והיא הפשירה תהדקו עוגיות מסביב ( ראו תמונות למטה).