אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

6,405
צפיות

עוגת שוקולד ואגס יאמי

המתכון של
עוגת שוקולד ואגס יאמי

עוגת שוקולד מטריפה בתוספת אגס

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 2 וחצי כוסות קמח תופח
  • 4 כפות קקאו מנופה
  • 1 כפית קינמון טחון
  • 1 כוס סוכר
  • 50 גרם שוקולד מריר מגורד
  • 150 גרם חמאה מומסת
  • 2 יחידות ביצים
  • 1 יחידה יוגורט טיבעי
  • 2 כפות חלב
  • 1 יחידה אגס גדול קלוף ומגורד
אופן ההכנה
  • 1

    לוקחים קערה מנפים קמח וקקאו ואז מוסיפים קינמון סוכר השוקולד המגורד החמאה הביצים היוגורט החלב והאגס מערבלים ואז מוסיפים את האגס המגורד עד שהתערובת אחידה..


  • 2

    משמנים תבנית 24 ומעבירים את התערובת לתבנית או אפשר לשמן 2 תבניות אינגלייש קייק משומנות ולאפות בהם..


  • 3

    לחמם תנור ל180 מעלות ל10 דקות מראש ולאפות 45 דקות..


  • 4

    שהעוגה מתקררת אפשר להוסיף זיגוג שעשוי מ 50 גרם חמאה מומסת 1 כף דבש 1 וחצי כוסות אבקת סוכר כף מיץ לימון 2 כפות חלב , בקערת מיקסר להקציף חמאה עם הדבש מוסיפים את האבקת סוכר המנופה, הלימון ,והחלב ומערבבים (50 גרם שוקולד ממוס לקישוט) שהעוגה מתקררת למרוח את הזיגוג ולהמיס את השוקולד המריר ופשוט להכניס לשקית אוכל לעשות חור קטן ולהתחיל לקשט..


  • 5

    הערה: השתמשתי בכוס עם ידית רגילה זכוכית ובתבנית מספר 24 עגולה..


1

לוקחים קערה מנפים קמח וקקאו ואז מוסיפים קינמון סוכר השוקולד המגורד החמאה הביצים היוגורט החלב והאגס מערבלים ואז מוסיפים את האגס המגורד עד שהתערובת אחידה..


2

משמנים תבנית 24 ומעבירים את התערובת לתבנית או אפשר לשמן 2 תבניות אינגלייש קייק משומנות ולאפות בהם..


3

לחמם תנור ל180 מעלות ל10 דקות מראש ולאפות 45 דקות..


4

שהעוגה מתקררת אפשר להוסיף זיגוג שעשוי מ 50 גרם חמאה מומסת 1 כף דבש 1 וחצי כוסות אבקת סוכר כף מיץ לימון 2 כפות חלב , בקערת מיקסר להקציף חמאה עם הדבש מוסיפים את האבקת סוכר המנופה, הלימון ,והחלב ומערבבים (50 גרם שוקולד ממוס לקישוט) שהעוגה מתקררת למרוח את הזיגוג ולהמיס את השוקולד המריר ופשוט להכניס לשקית אוכל לעשות חור קטן ולהתחיל לקשט..


5

הערה: השתמשתי בכוס עם ידית רגילה זכוכית ובתבנית מספר 24 עגולה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים