אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,454
צפיות

רולדה קלילה משובחת מצופה בתוך תבנית סילקון. רעיון גאוני ראשון שלי

המתכון של
רולדה   קלילה   משובחת  מצופה בתוך תבנית סילקון. רעיון גאוני ראשון שלי

תבנית שוקולד ובתוכה עוגה קלילה מתכון גאוני שלי

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • המלית
  • 1 שמנת מתוקה צימחית
  • 2 כפות אינסטנט פודינג ווניל
  • ציפוי תבנית הסילקון
  • שוקולד צימקאו עם שמן להמסה
  • רולדה משובחת
  • 1 כפית תמצית ווניל
  • 4 ביצים
  • 1/2 כוס קמח מנופה
  • 1/4 כפית אפיה
  • 1/2 כוס סוכר
אופן ההכנה
  • 1

    הציפוי לתבנית.


  • 2

    ממיסים על בן מארי. שוקולד צימקאו יוצקים על תבנית סילקון. ושולחים למקפיא..


  • 3

    לרולדה.


  • 4

    מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה ומשמנים. מפזרים בתחתית מעט פרורי לחם..


  • 5

    מקציפים ביצים עד שמתקבלת תערובת תפוחה 5 דקות..


  • 6

    מפזרים בקלילות קמח ואפיה מעל הקצפת..


  • 7

    מקפלים בתנועות עטיפה.


  • 8

    יוצקים את הבלילה לתבנית. ומישרים בשכבה שווה.


  • 9

    שולחים לתנור שחומם 180 מעלות אפיה 8-10 דקות לא יותר מוצאים ומצננים. .


  • 10

    מילוי הקצפת.


  • 11

    מקציפים שמנת מתוקה לקצף. מפסיקים פעולת המיקסר ומוסיפים את האינסטנט פודינג ווניל. וממשיכים בהקצפה עד לקצף חזק. מורחים על הרולדה. מפרידים בעדינות את הבצק מהנייר ומגלגלים. ועל הרולדה מעל מורחים שוקולד נוטלה..


  • 12

    לתבנית השוקולד.


  • 13

    מוצאים מהמקפיא. מחלצים את השוקולד מהתבנית..


  • 14

    דוחסים לתוך תבנית השוקולד המוכנה את הרולדה ואפשר לפרוס ולאכול ולזלול.


1

הציפוי לתבנית.


2

ממיסים על בן מארי. שוקולד צימקאו יוצקים על תבנית סילקון. ושולחים למקפיא..


3

לרולדה.


4

מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה ומשמנים. מפזרים בתחתית מעט פרורי לחם..


5

מקציפים ביצים עד שמתקבלת תערובת תפוחה 5 דקות..


6

מפזרים בקלילות קמח ואפיה מעל הקצפת..


7

מקפלים בתנועות עטיפה.


8

יוצקים את הבלילה לתבנית. ומישרים בשכבה שווה.


9

שולחים לתנור שחומם 180 מעלות אפיה 8-10 דקות לא יותר מוצאים ומצננים. .


10

מילוי הקצפת.


11

מקציפים שמנת מתוקה לקצף. מפסיקים פעולת המיקסר ומוסיפים את האינסטנט פודינג ווניל. וממשיכים בהקצפה עד לקצף חזק. מורחים על הרולדה. מפרידים בעדינות את הבצק מהנייר ומגלגלים. ועל הרולדה מעל מורחים שוקולד נוטלה..


12

לתבנית השוקולד.


13

מוצאים מהמקפיא. מחלצים את השוקולד מהתבנית..


14

דוחסים לתוך תבנית השוקולד המוכנה את הרולדה ואפשר לפרוס ולאכול ולזלול.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים