שולחים לתנור שחומם 180 מעלות אפיה 8-10 דקות לא יותר מוצאים ומצננים. .
10
מילוי הקצפת.
11
מקציפים שמנת מתוקה לקצף. מפסיקים פעולת המיקסר ומוסיפים את האינסטנט פודינג ווניל. וממשיכים בהקצפה עד לקצף חזק. מורחים על הרולדה. מפרידים בעדינות את הבצק מהנייר ומגלגלים. ועל הרולדה מעל מורחים שוקולד נוטלה..
12
לתבנית השוקולד.
13
מוצאים מהמקפיא. מחלצים את השוקולד מהתבנית..
14
דוחסים לתוך תבנית השוקולד המוכנה את הרולדה ואפשר לפרוס ולאכול ולזלול.
1
הציפוי לתבנית.
2
ממיסים על בן מארי. שוקולד צימקאו יוצקים על תבנית סילקון. ושולחים למקפיא..
שולחים לתנור שחומם 180 מעלות אפיה 8-10 דקות לא יותר מוצאים ומצננים. .
10
מילוי הקצפת.
11
מקציפים שמנת מתוקה לקצף. מפסיקים פעולת המיקסר ומוסיפים את האינסטנט פודינג ווניל. וממשיכים בהקצפה עד לקצף חזק. מורחים על הרולדה. מפרידים בעדינות את הבצק מהנייר ומגלגלים. ועל הרולדה מעל מורחים שוקולד נוטלה..
12
לתבנית השוקולד.
13
מוצאים מהמקפיא. מחלצים את השוקולד מהתבנית..
14
דוחסים לתוך תבנית השוקולד המוכנה את הרולדה ואפשר לפרוס ולאכול ולזלול.