אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,607
צפיות

עוגת קרמבו

המתכון של
עוגת קרמבו

עוגה לכל אירוע זריזה והכי חשובה טעימה מאד

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 250 מיכל 2 קופסאות שמנת מתוקה להקצפה
  • 5 ביצים L
  • 3/4 כוסית סוכר סוכר
  • חבילה 1 שוקולד מריר
  • 1 כוס חלב
  • 1 פודינג שוקולד
  • כפית רום
  • 1 פודינג וניל
אופן ההכנה
  • 1

    ההכנה זה תבנית 26 קפיצית עגולה! מפרידים את החלבונים מהחלמונים ולמיקסר מכניסים את החלבונים יחד עם הסוכר ומערבבים.


  • 2

    לאחר גיבוש החלבון והסוכר תוך כדי מכניסים את החלמונים ולתת לזה עוד דקה שתיים לאחר מכן תוך כדי העירבוב מכניסים את הפודינג שוקולד ונותנים לזה עד התאחדות כל החומרים שהכנסנו..


  • 3

    כשזה מסתיים מוציאים ומקררים את העוגה לציין כי העוגה תצנח לצורת קערה וזה בסדר גמור ומצויין.


  • 4

    כשמוציאים את העוגה מהתנור נזלף מעט רום עליה(לא חובה ) תוך כדי האפייה נכין את הציפוי שיתקרר עד סיום האפייה ולוקחים מיכל שמנת מתוקה ואת השוקולד לתוך סיר וממיסים תוך כדי ערבוב ונותנים לזה להתקרר..


  • 5

    עכשיו מכינים את הקרם מכניסים למיקסר מיכל שמנת כוס חלב ופודינג וניל ומקציפים עד קבלת קרם אחיד.


  • 6

    לוקחים את העוגה כשהיא קרה וזה חשוב מאד! שמים את הקרם מסדרים ומעל לקרם את הציפוי שהכנו תוך כדי האפייה.


  • 7

    מכניסים את העוגה לקירור לפחות שעה וחצי שעתיים והתוצאה מושלמת.


1

ההכנה זה תבנית 26 קפיצית עגולה! מפרידים את החלבונים מהחלמונים ולמיקסר מכניסים את החלבונים יחד עם הסוכר ומערבבים.


2

לאחר גיבוש החלבון והסוכר תוך כדי מכניסים את החלמונים ולתת לזה עוד דקה שתיים לאחר מכן תוך כדי העירבוב מכניסים את הפודינג שוקולד ונותנים לזה עד התאחדות כל החומרים שהכנסנו..


3

כשזה מסתיים מוציאים ומקררים את העוגה לציין כי העוגה תצנח לצורת קערה וזה בסדר גמור ומצויין.


4

כשמוציאים את העוגה מהתנור נזלף מעט רום עליה(לא חובה ) תוך כדי האפייה נכין את הציפוי שיתקרר עד סיום האפייה ולוקחים מיכל שמנת מתוקה ואת השוקולד לתוך סיר וממיסים תוך כדי ערבוב ונותנים לזה להתקרר..


5

עכשיו מכינים את הקרם מכניסים למיקסר מיכל שמנת כוס חלב ופודינג וניל ומקציפים עד קבלת קרם אחיד.


6

לוקחים את העוגה כשהיא קרה וזה חשוב מאד! שמים את הקרם מסדרים ומעל לקרם את הציפוי שהכנו תוך כדי האפייה.


7

מכניסים את העוגה לקירור לפחות שעה וחצי שעתיים והתוצאה מושלמת.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים