אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

13,108
צפיות

עוגת שוקולד של פעם שמעלה זכרונות של ילדות....

המתכון של
עוגת שוקולד של פעם שמעלה זכרונות של ילדות....

אמא ז"ל היתה מכינה אותה כל יום שישי.... מתכון מעלף שנתקלתי בו ברשת ולאחרונה נוכחתי לדעת שזהו המתכון המקורי של שוקולית מחברת הבית ״עלית״ .. עם שדרוג קטן משלי... ווואייי ווואי... אם רק יכולתי לצלם לכן את הטעם והריח..

  • קטגוריהעוגות
  • מספר מנות12 מנות
  • זמן הכנה45 דקות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • קטגוריה: עוגות
  • זמן הכנה: 45 דקות
  • כשרות: כשר חלבי
  • מספר מנות: 12 מנות
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1 כוס קמח תופח
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן ( אני השתמשתי בשמן בוטנים)
  • 1 כוס שוקולית של עלית ( הקופסא הסגולה או הרגילה)
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה רגילה או צמחית
  • 4 יחידות ביצים
  • לגנאש
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה או צמחית
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב את כל היופי הזה לבלילה חלקה ומבריקה.


  • 2

    לשפוך לתבנית משומנת קפיצית או רגילה 26.


  • 3

    לאפות בתנור שחומם ל180 מעלות לחצי שעה להוציא ולקרר.


  • 4

    בסיר קטן להמיס על להבה נמוכה לערבב היטב לקרם חלק ומבריק לשפוך על העוגה ולקשט איך שבא לכן.


  • 5

    בהצלחה ובתיאבון מואההההההההה שולי.


  • 6

    המתכון נמדד בכוס מדידה אוניברסלית.


  • 7

    ראו סרטון איך לקשט מעל אני השתמשתי ב3 צבעים של שוקולד אתן יכולות להשתגע עם הצבעים בהצלחה.


  • 8

    הדרך הכי פשוטה לעשות את הצבעים בארץ זה להמיס שוקולד לבן עם צבע מאכל... בארה"ב אפשר פשוט לקנות קנדי מלטס צבעוניים.


1

לערבב את כל היופי הזה לבלילה חלקה ומבריקה.


2

לשפוך לתבנית משומנת קפיצית או רגילה 26.


3

לאפות בתנור שחומם ל180 מעלות לחצי שעה להוציא ולקרר.


4

בסיר קטן להמיס על להבה נמוכה לערבב היטב לקרם חלק ומבריק לשפוך על העוגה ולקשט איך שבא לכן.


5

בהצלחה ובתיאבון מואההההההההה שולי.


6

המתכון נמדד בכוס מדידה אוניברסלית.


7

ראו סרטון איך לקשט מעל אני השתמשתי ב3 צבעים של שוקולד אתן יכולות להשתגע עם הצבעים בהצלחה.


8

הדרך הכי פשוטה לעשות את הצבעים בארץ זה להמיס שוקולד לבן עם צבע מאכל... בארה"ב אפשר פשוט לקנות קנדי מלטס צבעוניים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים