הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבסיס העוגה הוא מדפי מילפי ממוכרים כשלישה בסופרים. אין בעוגה חמאה או גלטין. היא מעין מוס גלידה. לשמור במקפיא. הכנתי בתבנית רינג מרובעת קטנה יחסית. שהתאימה לדף המילפיי. לשים שקף מסביב. להקציף 500 מלל שמנת צמחית/מתוקה(עם כוס חלב) ופודינג וניל. לחלק ל3 קערות. במיקרו להרתיח בפולסים חצי קופסא קטנה של שמנת מתוקה ולהכניס שוקולד מריר . לערבב היטב ולהניח לקרור. לערבב היטב את השוקןלד המריר עם הקצפת ולצקת על בסיס העוגה. כך לעשות עם השוקולד חלב ועם השוקולד לבן. לקרר בין שכבה לשכבה כ 20-30 דק במקפיא. שכבה אחרןנה היא גנאש . תהנו הילה💜🌷אני גם פיזרתי קקאו. לקשט לפי טעמכם.💟.