ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
300 גרם שוקולד מריר/צמקאו
-
-
-
-
-
גנאש
-
חצי קופסא שמנת מתוקה קטנה
-
אופן ההכנה
-
1
להמיס בתבנית שוקולד בפולסים במיקרו,או בבן מארי..
-
2
למרוח עם מברשת או לסובב היטב את התבנית . להכניס למקפיא 20 דק לערך.ולחזור שוב פעםעם הדוקולד..ולהקפיא..
-
3
לרסק עוגיות אוראו '-ולהקציף שמנת מתוקה עם וניל וחלב. לאחר שהיא יציבה להוסיף את העוגיות המרוסקות .ולערבב עם מרית..
-
4
להכין את גנאש...
-
5
להוציא את התבנית מהמקפיא לצקת את הקצפתים העוגיות המרוסקות ולהכניס למקפיא לשעתיים או עד שזה קפוא . .
-
6
לאחר ההקפאה לצקת את הגנאש ולהקפיא .תהנו הילה🌹💟.
-
7
לפני ההגשה להוציא למקרר!..
1
להמיס בתבנית שוקולד בפולסים במיקרו,או בבן מארי..
2
למרוח עם מברשת או לסובב היטב את התבנית . להכניס למקפיא 20 דק לערך.ולחזור שוב פעםעם הדוקולד..ולהקפיא..
3
לרסק עוגיות אוראו '-ולהקציף שמנת מתוקה עם וניל וחלב. לאחר שהיא יציבה להוסיף את העוגיות המרוסקות .ולערבב עם מרית..
4
להכין את גנאש...
5
להוציא את התבנית מהמקפיא לצקת את הקצפתים העוגיות המרוסקות ולהכניס למקפיא לשעתיים או עד שזה קפוא . .
6
לאחר ההקפאה לצקת את הגנאש ולהקפיא .תהנו הילה🌹💟.
7
לפני ההגשה להוציא למקרר!..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים