הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלקצוץ את הפירות היבשים לחתיכות קטנטנות. פירות יבשים מכל הסוגים (משמש, אננס, צימוקים, שזיפים, חמוציות, קיווי, תות, פפיה ועוד) ומעט פיצוחים (שקדים מולבנים פרוסים, פיסטוקים, אגוזי לוז, אגוזי מלך) ולערבב בקמח שלא ידבקו..
להוסיף לקערה את שאר המצרכים, לערבב היטב ולשפוך את התערובת לתבנית אינגליש קייק חד פעמית..
לאפות כשעה ב-170 מעלות. בערך כ- 1/2 שעה, עד שהעוגה יציבה וזהובה..
לאחר שהעוגה התקררה והתקשתה (מומלץ לאפות יום לפני ההגשה) לפרוס אותה לפרוסות דקות. אפשר לאפות אפיה שנייה חלק מהפרוסות במשך כ- 15 דקות עד שהפרוסות הופכות לקריספיות. להיזהר לא לאפות מדי הרבה זמן....
לשמור את פרוסות העוגה, בכלי סגור.