ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לבסיס .
-
2
6 ביצים L.
-
3
רבע כוס שמן .
-
4
חב' אינסטנט פודינג שוקולד .
-
5
שקית אבקת אפיה .
-
6
חצי כוס סוכר.
-
7
להקציף את הביצים שלמות להוסיף סוכר ושמגיעים לקצפת תפוחה וקרמית נוסיף את השמן .
-
8
נוריד מהירות ערבול לשלב הכי איטי ונוסיף את הפודינג והאבקת אפיה לאיחוד בלבד .
-
9
נאפה על 160 מעלות לא טורבו .
-
10
עד שהעוגה יציבה בערך 20-30 דקות.
-
11
שהתחתית מתקררת נכין כוס קפה אספרסו ארוך. נוסיף מעט מים רותחים כדאי שנגיע לחצי כוס סך הכל, ונשפוך על העוגה..
-
12
נכין קצפת: 500 מ"ל שמנת מתוקה חצי כוס חלב כף גדושה אבקת נס קפה 2 כפות סירופ מייפל 1 חב' אינסטנט פודינג וניל נקציף הכל ונמרח על התחתית שהתקררה. לא לשכוח לגרד שוקולד מריר מעל למי שאוהב.
1
לבסיס .
2
6 ביצים L.
3
רבע כוס שמן .
4
חב' אינסטנט פודינג שוקולד .
5
שקית אבקת אפיה .
6
חצי כוס סוכר.
7
להקציף את הביצים שלמות להוסיף סוכר ושמגיעים לקצפת תפוחה וקרמית נוסיף את השמן .
8
נוריד מהירות ערבול לשלב הכי איטי ונוסיף את הפודינג והאבקת אפיה לאיחוד בלבד .
9
נאפה על 160 מעלות לא טורבו .
10
עד שהעוגה יציבה בערך 20-30 דקות.
11
שהתחתית מתקררת נכין כוס קפה אספרסו ארוך. נוסיף מעט מים רותחים כדאי שנגיע לחצי כוס סך הכל, ונשפוך על העוגה..
12
נכין קצפת: 500 מ"ל שמנת מתוקה חצי כוס חלב כף גדושה אבקת נס קפה 2 כפות סירופ מייפל 1 חב' אינסטנט פודינג וניל נקציף הכל ונמרח על התחתית שהתקררה. לא לשכוח לגרד שוקולד מריר מעל למי שאוהב.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים