אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

104
צפיות

סינבון מושלם

המתכון של
סינבון מושלם

אמאלה ואבאלה אי אפשר להפסיק לאכול...

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לבצק- (השתמשתי בכוס חד''פ לשתייה חמה)
  • 1 ק''ג קמח
  • 1 כוס סוכר (200 גר')
  • 2 כפות שמרים
  • 2 ביצים L
  • מיכל שמנת חמוצה 200 מ''ל
  • 1.5 כוס חלב
  • 200 גר' חמאה רכה
  • כף מלח
  • למילוי-
  • 2 כוסות סוכר חום כהה או סוכר דמררה
  • 3 כפות קינמון
  • למריחה-
  • 200 גר' חמאה רכה
  • לציפוי הגבינה-
  • 50 גר' חמאה רכה
  • 100 גר' גבינת שמנת
  • 100 גר' אבקת סוכר
אופן ההכנה
  • 1

    במיקסר עם וו לישה לערבב קמח, שמרים, סוכר, חלב, שמנת חמוצה וביצים במהירות בינונית כשתי דקות. להוסיף את החמאה בהדרגה ואז את המלח ולהמשיך ללוש כדקה. להגביר מהירות וללוש כ- 8 דקות לקבלת בצק חלק..


  • 2

    לכסות עם ניילון נצמד ומגבת ולהתפיח שעה..


  • 3

    להכין את המילוי - בקערה לערבב את הקינמון והסוכר..


  • 4

    לחלק את הבצק לשני חלקים שווים, לרדד כל חלק על משטח מקומח למלבן דק (ששני החלקים יהיו באותו הגודל)..


  • 5

    למרוח חמאה רכה על כל מלבן, לפזר מתערובת הסוכר על המלבן..


  • 6

    לגלגל את הבצק מהחלק הרחב (בצד) לרולדה. לחתוך לחתיכות עבות, להניח בתבנית על נייר אפייה, ללחוץ מעט עם היד על כל עיגול בתבנית, לכסות ולהתפיח חצי שעה..


  • 7

    לחמם תנור 170 מעלות רגיל (עליון תחתון), לזלף מעט שמנת מתוקה להקצפה על כל עיגול, לאפות 40 דקות עד שהם זהובים/שחומים. .


  • 8

    בינתיים להכין את ציפוי הגבינה - בקערה לערבב את החמאה, הגבינה ואבקת הסוכר היטב עד תערובת אחידה..


  • 9

    לתת לסינבון להתקרר מעט ולצפות אותם עם תערובת הגבינה ..


1

במיקסר עם וו לישה לערבב קמח, שמרים, סוכר, חלב, שמנת חמוצה וביצים במהירות בינונית כשתי דקות. להוסיף את החמאה בהדרגה ואז את המלח ולהמשיך ללוש כדקה. להגביר מהירות וללוש כ- 8 דקות לקבלת בצק חלק..


2

לכסות עם ניילון נצמד ומגבת ולהתפיח שעה..


3

להכין את המילוי - בקערה לערבב את הקינמון והסוכר..


4

לחלק את הבצק לשני חלקים שווים, לרדד כל חלק על משטח מקומח למלבן דק (ששני החלקים יהיו באותו הגודל)..


5

למרוח חמאה רכה על כל מלבן, לפזר מתערובת הסוכר על המלבן..


6

לגלגל את הבצק מהחלק הרחב (בצד) לרולדה. לחתוך לחתיכות עבות, להניח בתבנית על נייר אפייה, ללחוץ מעט עם היד על כל עיגול בתבנית, לכסות ולהתפיח חצי שעה..


7

לחמם תנור 170 מעלות רגיל (עליון תחתון), לזלף מעט שמנת מתוקה להקצפה על כל עיגול, לאפות 40 דקות עד שהם זהובים/שחומים. .


8

בינתיים להכין את ציפוי הגבינה - בקערה לערבב את החמאה, הגבינה ואבקת הסוכר היטב עד תערובת אחידה..


9

לתת לסינבון להתקרר מעט ולצפות אותם עם תערובת הגבינה ..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים