הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגת טריס לצ'ה ממכרת ומתוקה ברמות על חלל סיון מלול אסולין❤️
עוגת טריס לצ'ה משגעת עם שלבים של טעם קרמל מעלף אין אין דברים כאלה ❤️סיון מלול❤️.
תבנית בינונית פיירקס וכוס מדידה חד פעמי קר יאללה נתחיל.
לתחתית נקציף 4 חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצפת חזקה ויציבה, נוריד את במהירות של המיקסר לדרגה נמוכה ונוסיף 4 חלמונים, כפית תמצית וניל חצי כוס חלב ורבע כוס שמן נערבב לאיחוד ולאחר מכן נוסיף עם מרית בקיפולים כוס קמח תופח עד שהקמח נטמע בבלילה.
נעביר לתבנית ונאפה על חום 160 מעלות עד שיוצא לכם קיסם יבש בערך 25 דק'..
בנתיים בקערה נערבב היטב 1 פחית חלב מרוכז עם כוס חלב פושר .
שהעוגה יוצאת נעשה חורים עם שיפוד ונשפוך את הנוזל של החלב מרוכז על העוגה. נניח לה להתקרר בצד..
נכין את הקצפת: 500 מ"ל שמנת מתוקה 5 כפות גדושות אבקת סוכר נקציף לקצפת יציבה ורק שהעוגה קרה נמרח את הקצפת..
נכניס את העוגה למקפיא לחצי שעה..
שלב אחרון לא להתייאש! ורק בשלב הזה נשתמש בכוס חד פעמי לשתייה חמה.
במחבת רחבה ועבה נשים כוס סוכר+ 1/3 כוס מים נמיס עד לצבע כרמל תוך כדאי נערבב כל 3 דקות לערך את הסוכר והמים עד לקבלת צבע קרמל כהה לא להתייאש זה לוקח קצת זמן, אחריי שקיבלנו צבע קרמל כהה נוסיף כוס שמנת מתוקה ונערבב זה יצא גושים אבל לאחר ערבוב עם כף מעץ זה יסתדר לנוזל ריבתי עכשיו שיש קרמל משובח נמתין מעט שיצטנן ולשפוך על שכבת הקצפת ולמקרררררר.
למי שאוהבת את החיים הקלים פשוט לזלף ריבת חלב מעל העוגה.