אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

2,075
צפיות

עוגת גבינה אפויה עם פירורים

המתכון של
עוגת גבינה אפויה עם פירורים

פשוט וטעים

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לתחתית ולפירורים
  • 200 גרם חמאה רכה
  • 2 כפות סוכר
  • 3 חלמונים גודל לארג
  • 2 וחצי כוסות קמח בכוס חד פעמי חם
  • 1 אבקת אפיה
  • 1 סוכר וניל
  • מילוי גבינה
  • 3 ביצים גוגל לארג
  • 1 כוס סוכר
  • 750 גרם גבינה לבנה 5%
  • 1 גבינת שמנת נפוליאון
  • 1 וניל
  • מעט גרידת לימון
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 3 כפות קמח
אופן ההכנה
  • 1

    לשים בקערה את המצרכים של התחתית והפיראטים וללוש לקבלת בצק .


  • 2

    לחלק ל2 ,חצי להכניס למקפיא וחלק להכניס למקרר לחצי שעה .


  • 3

    אחרי חצי שעה להוציא מהמקרר את הבצק .


  • 4

    לדים בתבנית בתחתית נייר אפיה ומעלה לשטח את הבצק .


  • 5

    להכין את המילוי .


  • 6

    לשים בקערה את כל המצרכים ולערבב היטב שלא ישארו גושים .


  • 7

    ולהוסיף לתבנית .


  • 8

    להוציא את הבצק מהמקפיא ולגרד מעל עם פומפיה .


  • 9

    לאפות בתנור 150 מעלות במשך שעה עד לקבלת פירורים זהובים .


  • 10

    להוציא מהתנור ולתת להתקרר היטב .


  • 11

    מתאים לתבנית 26 או 24 לגבוהה יותר .


  • 12

    בהצלחה ❤️.


1

לשים בקערה את המצרכים של התחתית והפיראטים וללוש לקבלת בצק .


2

לחלק ל2 ,חצי להכניס למקפיא וחלק להכניס למקרר לחצי שעה .


3

אחרי חצי שעה להוציא מהמקרר את הבצק .


4

לדים בתבנית בתחתית נייר אפיה ומעלה לשטח את הבצק .


5

להכין את המילוי .


6

לשים בקערה את כל המצרכים ולערבב היטב שלא ישארו גושים .


7

ולהוסיף לתבנית .


8

להוציא את הבצק מהמקפיא ולגרד מעל עם פומפיה .


9

לאפות בתנור 150 מעלות במשך שעה עד לקבלת פירורים זהובים .


10

להוציא מהתנור ולתת להתקרר היטב .


11

מתאים לתבנית 26 או 24 לגבוהה יותר .


12

בהצלחה ❤️.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים