ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
5 כפות אינסטנט פודינג וניל
-
-
-
-
תותים חתוכים לרבעים לפזר מעל רבע כוס סוכר
-
אופן ההכנה
-
1
להקציף חלבונים עם סוכר לקבלת קצף לא קשה ,להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף חלמונים ,שמן .
-
2
לערבב קמח,אבקת אפיה וסוכר וניל ולהוסיף למיקסר יחד עם מיץ תפוזים .
-
3
לשים התחתית התבנית נייר אפיה ולשפוך את הבלילה ולאפות 180 מעלות חצי שעה בערך לבדוק עם סכין כשמוכן להוציא מהתנור .
-
4
ולהרטיב עם הנוזל של התותים.
-
5
לתת לעוגה להתקרר .
-
6
להכין את הקצפת למרוח על העוגה ולהכניס למקפיא לחצי שעה בערך .
-
7
להוציא מהמקפיא לפזר מעל את התותים ומעל את הג'לי.
-
8
את הג'לי להכין עם חצי כוס מים מהברז וכוס מים רותחים לערבב היטב שלא יהיו גושים .
-
9
לשמור במקרר .
-
10
השתמשתי בכוס חד פעמי שתיה חמה .
-
11
בתבנית 24.
-
12
בהצלחה ❤️.
1
להקציף חלבונים עם סוכר לקבלת קצף לא קשה ,להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף חלמונים ,שמן .
2
לערבב קמח,אבקת אפיה וסוכר וניל ולהוסיף למיקסר יחד עם מיץ תפוזים .
3
לשים התחתית התבנית נייר אפיה ולשפוך את הבלילה ולאפות 180 מעלות חצי שעה בערך לבדוק עם סכין כשמוכן להוציא מהתנור .
4
ולהרטיב עם הנוזל של התותים.
5
לתת לעוגה להתקרר .
6
להכין את הקצפת למרוח על העוגה ולהכניס למקפיא לחצי שעה בערך .
7
להוציא מהמקפיא לפזר מעל את התותים ומעל את הג'לי.
8
את הג'לי להכין עם חצי כוס מים מהברז וכוס מים רותחים לערבב היטב שלא יהיו גושים .
9
לשמור במקרר .
10
השתמשתי בכוס חד פעמי שתיה חמה .
11
בתבנית 24.
12
בהצלחה ❤️.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים