הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגת תפוחים שתמיד נגמרת כל כך טעימה שלא תפסיקו לנשנש
לקלף את תפוחי העץ, לחתוך לחתיכות קטנות, ולשים בקערה עם מים ומעט מיץ לימון כמה דקות, כדי שלו ישחירו, ולסנן, הוסיף לקערה 5 כפות סוכר והקינמון ולערבב היטב, ולהניח בצד..
להוסיף לקערה הקמח את הביצים, סוכר, שמן, אבקת אפיה ומים, ולערבב היטב, הבלילה צריכה להיות נוזלית, אבל לא נוזלית מידי..
ליצוק 1/3 מהבלילה לתבנית משומנת בשכבה אחידה, לשים את תתפוחי העץ מעל הבלילה בשכבה אחידה, ליצוק את שאר הבלילה על תפוחי העץ, לא חשוב אם השכבה לא כל כך אחידה תפוחי העץ נבלעים בבצק בזמן האפייה..
להכניס לתנור שחומם מראש ב-180 מעלות ולאפות כ-50 דקות עד שהעוגה משחימה, אפשר לבדוק עם קיסם כשהוא יוצא יבש, .
להוציא את העוגה מהתנור, לכסות במגבת ולצנן לחלוטין, .
לפזר מעל אבקת סוכר..
למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, https://www.youtube.com/channel/UCBwtdR_PRik0SeWU-r_NW7Q תודה רבה! קישור לסרטון המלא https://youtu.be/HXatZyf-Dg4.