(יש לטחון את הקוקוס במתחנת תבלינים עד שהוא נהיה אבקה כמעט).
3 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
2 כפות אבקת סוכר
*לגאנאש שוקולד*
1/2 מיכל שמנת מתוקה להקצפה
120 גרם שוקולד מריר קצוץ (חבילה שלמה ועוד 1/4 חבילה)
אופן ההכנה
0
*להכנת הרולדה*
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מרפדים תבנית אפייה שטוחה של תנור סטנדרטי בנייר אפייה ומהדקים אותו לתבנית(אפשר להרטיב את התבנית זה עוזר לנייר להדבק) מברישים את הנייר בשכבה דקה של שמן
מקציפים חלבונים במהירות בינונית, ברגע שמתחיל להיווצר קצף לבן מוסיפים סוכר וקורט מלח בהדרגה, עד לקבלת קצף גמיש ויציב אך לא נוקשה.
מערבבים יחד את החלמונים והשמן ומקפלים לתערובת הקצף.
מנפים קקאו וקמח תפוחי אדמה, מוסיפים קוקוס ומערבבים.
מוסיפים מחצית מהכמות לקצף החלבונים ומקפלים בעדינות. מוסיפים את שאר התערובת לקצף ומקפלים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מעבירים לתבנית המשומנת שהכנו ומיישרים בעדינות. מכניסים לתנור שחומם מראש ל - 10-12 דקות. הופכים את הרולדה על נייר אפייה עם מעט אבקת סוכר מפוזר, מגלגלים ומצננים היטב.
*להכנת מלית קצפת וקוקוס*
מקציפים יחד שמנת מתוקה ואינסטנט פודינג עם רבע כוס חלב לקצפת יציבה(לא מדי נוקשה)
מקפלים פנימה קוקוס טחון. פותחים את הרולדה
מורחים את הקצפת באופן שווה ומגלגלים שוב. מניחים על צלחת הגשה ומעבירים למקרר.
*להכנת הגאנאש שוקולד מריר*
מחממים במיקרוגל או בבין מרי שמנת מתוקה ושוקולד מריר מערבבים עד השוקולד נמס ושופכים על השוקולד המרירה קצוץ. ממתינים 5 דקות ומערבבים עם מטרפה עד לקבלת קרם אחיד וללא גושים. מצפים את הרולדה עד כיסוי אחיד של ציפוי הגאנאש.
מקשטים בקוקוס קלוי..
0
*להכנת הרולדה*
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מרפדים תבנית אפייה שטוחה של תנור סטנדרטי בנייר אפייה ומהדקים אותו לתבנית(אפשר להרטיב את התבנית זה עוזר לנייר להדבק) מברישים את הנייר בשכבה דקה של שמן
מקציפים חלבונים במהירות בינונית, ברגע שמתחיל להיווצר קצף לבן מוסיפים סוכר וקורט מלח בהדרגה, עד לקבלת קצף גמיש ויציב אך לא נוקשה.
מערבבים יחד את החלמונים והשמן ומקפלים לתערובת הקצף.
מנפים קקאו וקמח תפוחי אדמה, מוסיפים קוקוס ומערבבים.
מוסיפים מחצית מהכמות לקצף החלבונים ומקפלים בעדינות. מוסיפים את שאר התערובת לקצף ומקפלים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מעבירים לתבנית המשומנת שהכנו ומיישרים בעדינות. מכניסים לתנור שחומם מראש ל - 10-12 דקות. הופכים את הרולדה על נייר אפייה עם מעט אבקת סוכר מפוזר, מגלגלים ומצננים היטב.
*להכנת מלית קצפת וקוקוס*
מקציפים יחד שמנת מתוקה ואינסטנט פודינג עם רבע כוס חלב לקצפת יציבה(לא מדי נוקשה)
מקפלים פנימה קוקוס טחון. פותחים את הרולדה
מורחים את הקצפת באופן שווה ומגלגלים שוב. מניחים על צלחת הגשה ומעבירים למקרר.
*להכנת הגאנאש שוקולד מריר*
מחממים במיקרוגל או בבין מרי שמנת מתוקה ושוקולד מריר מערבבים עד השוקולד נמס ושופכים על השוקולד המרירה קצוץ. ממתינים 5 דקות ומערבבים עם מטרפה עד לקבלת קרם אחיד וללא גושים. מצפים את הרולדה עד כיסוי אחיד של ציפוי הגאנאש.
מקשטים בקוקוס קלוי..