לבסיס לערבב את העוגיות הטחונות עם החמאה ולשתח בתבנית להכניס למקפיא..
1
להקציף את 3 השמנות + הפודינק לקצפת יציבה בקערה נפרדת להקציף את הגבינות עם החלב מרוכז לתערובת אחידה ואז לחבר בין 2 הקערות בתנועות קיפול עד לאיחוד לשמור במקרר...
2
לשים ב3 קערות נפרדות את השוקולדים, להרתיח שמנת מתוקה אחת ואז לשפוך ל3 הקערות לחכות קצת ולערבב הייטב את השוקולדים שלא היו גושים, .
3
לחלק את תערובת הגבינות ל3 ובכל קערה להוסיף שוקולד שהמסנו..מתקבל 3 קערות גבינה ב3 צבעים.
4
לקחת את הקערה עם השןקולד המריר לשתח על הבסיס הקפוא ולהחזיר למקפיא ל10 דקות.
5
אחרי זה לשים את הקערה של השוקולד חלב מעל התערובת הקפוא ןלהכניס שוב למקפיא ל15 דקות.
6
לשים את הקערה עם השוקולד הלבן מעל התערובת הקפואה ושוב להכניס למקפייא לשעה.
7
לקחת שוקולד לבן ולהמיס אותו עם רבע בקבוק שמנת מתוקה לגנאש חלק ולשפוך מעל הכל... אפשר לעצב למעלה כאהבת נפשיכם.... בהצלחה.
0
לבסיס לערבב את העוגיות הטחונות עם החמאה ולשתח בתבנית להכניס למקפיא..
1
להקציף את 3 השמנות + הפודינק לקצפת יציבה בקערה נפרדת להקציף את הגבינות עם החלב מרוכז לתערובת אחידה ואז לחבר בין 2 הקערות בתנועות קיפול עד לאיחוד לשמור במקרר...
2
לשים ב3 קערות נפרדות את השוקולדים, להרתיח שמנת מתוקה אחת ואז לשפוך ל3 הקערות לחכות קצת ולערבב הייטב את השוקולדים שלא היו גושים, .
3
לחלק את תערובת הגבינות ל3 ובכל קערה להוסיף שוקולד שהמסנו..מתקבל 3 קערות גבינה ב3 צבעים.
4
לקחת את הקערה עם השןקולד המריר לשתח על הבסיס הקפוא ולהחזיר למקפיא ל10 דקות.
5
אחרי זה לשים את הקערה של השוקולד חלב מעל התערובת הקפוא ןלהכניס שוב למקפיא ל15 דקות.
6
לשים את הקערה עם השוקולד הלבן מעל התערובת הקפואה ושוב להכניס למקפייא לשעה.
7
לקחת שוקולד לבן ולהמיס אותו עם רבע בקבוק שמנת מתוקה לגנאש חלק ולשפוך מעל הכל... אפשר לעצב למעלה כאהבת נפשיכם.... בהצלחה.