אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

314
צפיות

עוגת טריקולד עשירה

המתכון של
עוגת טריקולד עשירה

עוגת טריקולד משגעת...

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 5 שמנת מתוקה
  • גבינת מסקרפונה
  • גבינת שמנת
  • פודינג וניל
  • חלב מרוכז פחית
  • לתחתית: חבילת אוראו טחון + 100 גרם חמאה מומסת
  • חבילה מכל סוג: שוקולד מריר שוקולד לבן ושוקולד חלב
  • לגנאש:שוקולד לבן, שמנת מתוקה
אופן ההכנה
  • 0

    לבסיס לערבב את העוגיות הטחונות עם החמאה ולשתח בתבנית להכניס למקפיא..


  • 1

    להקציף את 3 השמנות + הפודינק לקצפת יציבה בקערה נפרדת להקציף את הגבינות עם החלב מרוכז לתערובת אחידה ואז לחבר בין 2 הקערות בתנועות קיפול עד לאיחוד לשמור במקרר...


  • 2

    לשים ב3 קערות נפרדות את השוקולדים, להרתיח שמנת מתוקה אחת ואז לשפוך ל3 הקערות לחכות קצת ולערבב הייטב את השוקולדים שלא היו גושים, .


  • 3

    לחלק את תערובת הגבינות ל3 ובכל קערה להוסיף שוקולד שהמסנו..מתקבל 3 קערות גבינה ב3 צבעים.


  • 4

    לקחת את הקערה עם השןקולד המריר לשתח על הבסיס הקפוא ולהחזיר למקפיא ל10 דקות.


  • 5

    אחרי זה לשים את הקערה של השוקולד חלב מעל התערובת הקפוא ןלהכניס שוב למקפיא ל15 דקות.


  • 6

    לשים את הקערה עם השוקולד הלבן מעל התערובת הקפואה ושוב להכניס למקפייא לשעה.


  • 7

    לקחת שוקולד לבן ולהמיס אותו עם רבע בקבוק שמנת מתוקה לגנאש חלק ולשפוך מעל הכל... אפשר לעצב למעלה כאהבת נפשיכם.... בהצלחה.


0

לבסיס לערבב את העוגיות הטחונות עם החמאה ולשתח בתבנית להכניס למקפיא..


1

להקציף את 3 השמנות + הפודינק לקצפת יציבה בקערה נפרדת להקציף את הגבינות עם החלב מרוכז לתערובת אחידה ואז לחבר בין 2 הקערות בתנועות קיפול עד לאיחוד לשמור במקרר...


2

לשים ב3 קערות נפרדות את השוקולדים, להרתיח שמנת מתוקה אחת ואז לשפוך ל3 הקערות לחכות קצת ולערבב הייטב את השוקולדים שלא היו גושים, .


3

לחלק את תערובת הגבינות ל3 ובכל קערה להוסיף שוקולד שהמסנו..מתקבל 3 קערות גבינה ב3 צבעים.


4

לקחת את הקערה עם השןקולד המריר לשתח על הבסיס הקפוא ולהחזיר למקפיא ל10 דקות.


5

אחרי זה לשים את הקערה של השוקולד חלב מעל התערובת הקפוא ןלהכניס שוב למקפיא ל15 דקות.


6

לשים את הקערה עם השוקולד הלבן מעל התערובת הקפואה ושוב להכניס למקפייא לשעה.


7

לקחת שוקולד לבן ולהמיס אותו עם רבע בקבוק שמנת מתוקה לגנאש חלק ולשפוך מעל הכל... אפשר לעצב למעלה כאהבת נפשיכם.... בהצלחה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים