הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמרסקים את הביסקויטים והביגלה ומוסיפים את החמאה.
משטיחים בתבנית עגולה עם רינג או תבנית שהשולים שלה עומדים ושמים שקף בתוך התבנית.
מקציפים 2 שמנות עד שהקצף עולה יפה.
ממיסים את הבלונדי ומוסיפים בהדרגה לשמנת המוקצפת.
משטיחים בעדינות בתבנית ומקפיאים .
לאחר כמה שעות להמיס שוקולד לבן עם ¼שמנת להוסיף טיפה צבע מאכל (לא חייבים).
לשים מעל ולהקפיא.
לקשט .
בתאבון.