מומלץ לחתוך רבע מכל בישקוט אחרי הטבילה בחלב שיתאים לגובה התבנית. לצקת את כוס החלב לצלחת לטבול את הבישקוטים טבילה קצרה ולשים בדפנות התבנית, לעשות גדר.
2
אחרי שיש גדר מבישקוטים עוברים לתחתית. זוכרים את החתיכות של הבישקוטים ? שימו אותן בתחתית ואם חסר תוסיפו עוד בישקוטים. לא לשכוח לטבול בחלב, להכניס את התבנית למקרר בינתיים.
3
הכנת המוס- שימו את כל המצרכים במיקסר במהירות בינונית עד שיש מוס יציב.
4
להעביר את המוס לתבנית ולשטח באופן שווה, לקרר כ 24 שעות..
5
לפני ההגשה לקשט עם פירות יער ובתיאבון.
1
מומלץ לחתוך רבע מכל בישקוט אחרי הטבילה בחלב שיתאים לגובה התבנית. לצקת את כוס החלב לצלחת לטבול את הבישקוטים טבילה קצרה ולשים בדפנות התבנית, לעשות גדר.
2
אחרי שיש גדר מבישקוטים עוברים לתחתית. זוכרים את החתיכות של הבישקוטים ? שימו אותן בתחתית ואם חסר תוסיפו עוד בישקוטים. לא לשכוח לטבול בחלב, להכניס את התבנית למקרר בינתיים.
3
הכנת המוס- שימו את כל המצרכים במיקסר במהירות בינונית עד שיש מוס יציב.
4
להעביר את המוס לתבנית ולשטח באופן שווה, לקרר כ 24 שעות..