ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
1)מקציפים חלבונים להוסיף בהדרגה את סוכר עד לקבלת קצף יציב,.
-
2
2) מורידים מהירות המיקסר, ומוסיפים את החלמונים , שמן ומיץ תפוזים סוכר וניל אבקת אפיה והקמח בסוף אבל תמיד בהדרגה ועד שאין גושים .
-
3
3)מחלקים את הבלילה לשני חלקים שווים, ובמחצית בלילה מוסיפים את הקקאו עם שתי כפות מים ומערבבים.
-
4
4) מרפדים תבנים בקוטר 24ס"מ בנייר אפיה.
-
5
5)יוצקים כמות של בלילה בהירה כחצי מצקת מרק במרכז התבנית, כך שנוצר עיגול בלילה. יוצקים כמות דומה מהבלילה השנייה במרכז העיגול בלילה חומה , וככה עד הסוף ולהמשיך כך עד שנוצר עיגול, בתוך עיגול שמתפשת ועושים דוגמה עד קסם ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 40 עד 45 דקות מעל .
1
1)מקציפים חלבונים להוסיף בהדרגה את סוכר עד לקבלת קצף יציב,.
2
2) מורידים מהירות המיקסר, ומוסיפים את החלמונים , שמן ומיץ תפוזים סוכר וניל אבקת אפיה והקמח בסוף אבל תמיד בהדרגה ועד שאין גושים .
3
3)מחלקים את הבלילה לשני חלקים שווים, ובמחצית בלילה מוסיפים את הקקאו עם שתי כפות מים ומערבבים.
4
4) מרפדים תבנים בקוטר 24ס"מ בנייר אפיה.
5
5)יוצקים כמות של בלילה בהירה כחצי מצקת מרק במרכז התבנית, כך שנוצר עיגול בלילה. יוצקים כמות דומה מהבלילה השנייה במרכז העיגול בלילה חומה , וככה עד הסוף ולהמשיך כך עד שנוצר עיגול, בתוך עיגול שמתפשת ועושים דוגמה עד קסם ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 40 עד 45 דקות מעל .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים