1(מקציפים במיקסר את הביצים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר, עד אשר נוצרת תערובת תפוחה ובהירה מאוד..
2
2)מוסיפים את גרידת התפוז, מיץ התפוזים,השמן ותמצית הוניל ומערבבים עד שהחומרים נטמעים בתערובת.
3
3)מנפים את הקמח אל תוך הקערה ביחד עם אבקת האפייה ומערבבים עד שהקמח נטמע בתערובת..
4
4)מעבירים את הבלילה לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ משומנת קלות או 2 תבניות אינגליש קייק ואופים כ5o דקות עד שעה בחום של 180 מעלות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים וכל אחד עם התנור שלו.
5
5)אופן הכנת הסירופ מביאים לרתיחה את המים יחד עם הסוכר ובינתיים חותכים רצועות דקיקות של קליפות תפוז. מוסיפים את קליפות התפוז אל תוך הסיר ומבשלים על אש נמוכה עד שהקליפות הופכות להיות שקופות חלקית והסירופ הופך לסמיך מאוד ( כמעט כמו דבש ). מכבים את האש ויוצקים על העוגה את הסירופ ומקשטים עם קליפות התפוז המסוכרות ומגישים.
1
1(מקציפים במיקסר את הביצים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר, עד אשר נוצרת תערובת תפוחה ובהירה מאוד..
2
2)מוסיפים את גרידת התפוז, מיץ התפוזים,השמן ותמצית הוניל ומערבבים עד שהחומרים נטמעים בתערובת.
3
3)מנפים את הקמח אל תוך הקערה ביחד עם אבקת האפייה ומערבבים עד שהקמח נטמע בתערובת..
4
4)מעבירים את הבלילה לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ משומנת קלות או 2 תבניות אינגליש קייק ואופים כ5o דקות עד שעה בחום של 180 מעלות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים וכל אחד עם התנור שלו.
5
5)אופן הכנת הסירופ מביאים לרתיחה את המים יחד עם הסוכר ובינתיים חותכים רצועות דקיקות של קליפות תפוז. מוסיפים את קליפות התפוז אל תוך הסיר ומבשלים על אש נמוכה עד שהקליפות הופכות להיות שקופות חלקית והסירופ הופך לסמיך מאוד ( כמעט כמו דבש ). מכבים את האש ויוצקים על העוגה את הסירופ ומקשטים עם קליפות התפוז המסוכרות ומגישים.