במיקסר במהירות גבוהה נקציף בצים שלמות עם הסוכר והסוכר וניל 8 דקות עד לקבלת קצף תפוח ...נעצור את המיקסר ונוסיף את הפודינג שוקולד נערבל במהירות נמוכה עד להטמעה נמשיך לערבב עם המרית היטב ונמזוג לתבנית משומנת (חד פעמי מרובעת או עגולה קוטר 26) נאפה בחום 170 מעלות חצי שעה או עד שקיסם עץ יוצא יבש ..
2
נקרר את העוגה לחלוטין ונכין את הקרם..
3
להכנת הקרם לערבל במהירות גבוהה את כל המרכיבים יחד כדקה וחצי או עד שמתקבל קצפת אחידה ויציבה..
4
נמרח את הקרם על העוגה ...
5
נקפיא לשעה ! .
6
נכין את הגנש שוקולד...נחמם במיקרו כחצי דקה או דקה את השוקולד והשמנת עד להמסה ! .
7
נמזוג על העוגה ..בשלב זה ניתן לקשט אם רוצים..
8
נכניס למקפיא ל 10 דקות להתייצבות ונעביר למקרר.
9
בהצלחה אילנית בניזרי ❤.
10
הערה : אני אוהבת להשתמש בקצפת צימחית מאחר וההקצפה יוצאת יציבה ..ניתן להמיר לשמנת מתוקה חלבית 🤗.
1
במיקסר במהירות גבוהה נקציף בצים שלמות עם הסוכר והסוכר וניל 8 דקות עד לקבלת קצף תפוח ...נעצור את המיקסר ונוסיף את הפודינג שוקולד נערבל במהירות נמוכה עד להטמעה נמשיך לערבב עם המרית היטב ונמזוג לתבנית משומנת (חד פעמי מרובעת או עגולה קוטר 26) נאפה בחום 170 מעלות חצי שעה או עד שקיסם עץ יוצא יבש ..
2
נקרר את העוגה לחלוטין ונכין את הקרם..
3
להכנת הקרם לערבל במהירות גבוהה את כל המרכיבים יחד כדקה וחצי או עד שמתקבל קצפת אחידה ויציבה..
4
נמרח את הקרם על העוגה ...
5
נקפיא לשעה ! .
6
נכין את הגנש שוקולד...נחמם במיקרו כחצי דקה או דקה את השוקולד והשמנת עד להמסה ! .
7
נמזוג על העוגה ..בשלב זה ניתן לקשט אם רוצים..
8
נכניס למקפיא ל 10 דקות להתייצבות ונעביר למקרר.
9
בהצלחה אילנית בניזרי ❤.
10
הערה : אני אוהבת להשתמש בקצפת צימחית מאחר וההקצפה יוצאת יציבה ..ניתן להמיר לשמנת מתוקה חלבית 🤗.