במטרפה ידנית מקציפים ביצים שלמות עד להבהרה מוסיפים את הסוכר וסוכר וניל וממשיכים להקציף, מוסיפים שמן מקציפים מוסיפים בהדרגה את הקמח ומערבבים מוסיפים את הצימוקים המעורבבים עם קמח ומערבבים מוסיפים את הפיסטוק/ אגוזים קצוצים ומערבבים עד לאיחוד החומרים..
2
משמנים תבנית מלבנית במעט שמן שופכים לתוכה את העוגה ואופים בחום של 160 מעלות חצי שעה או עד שקיסם הננעץ יוצא יבש..
1
במטרפה ידנית מקציפים ביצים שלמות עד להבהרה מוסיפים את הסוכר וסוכר וניל וממשיכים להקציף, מוסיפים שמן מקציפים מוסיפים בהדרגה את הקמח ומערבבים מוסיפים את הצימוקים המעורבבים עם קמח ומערבבים מוסיפים את הפיסטוק/ אגוזים קצוצים ומערבבים עד לאיחוד החומרים..
2
משמנים תבנית מלבנית במעט שמן שופכים לתוכה את העוגה ואופים בחום של 160 מעלות חצי שעה או עד שקיסם הננעץ יוצא יבש..