ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
250 גרם קרם קוקוס ללא נוזלים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1.טוחנים את הפתי בר עם החמאה והתמציות גרד תפוז .
-
2
ומעבירים לתחתית התבנית ומהדקים בידיים היטב מעבירים למקרר. .
-
3
2. למיקסר מעבירים שמנת מתוקה/ צימחית ומקציפים עם 4 כפות סוכר .
-
4
אחרי מספר שניות יוצקים גם את קרם הקוקוס וממשיכים בהקצפה. מוסיפים .
-
5
תמציות גרד תפוז. עוצרים לשניה מיקסר ומוסיפים את האינסטנט.
-
6
ממשיכים בהקצפה מס שניות. בקערה ניפרדת מערבבים .
-
7
את הגבינות תמציות ופרו 20 מערבבים שתי התערובות יחד ויוצקים על הבסיס .
-
8
שהכנו מבועד מועד ומה שנשאר מפרורי הפתי לפזר מעל העוגה מכניסים למקפיא שעתיים ואחר מעבירים למקררר .
-
9
ואחר לזלול .
-
10
מאד טעים שבת שלום .
1
1.טוחנים את הפתי בר עם החמאה והתמציות גרד תפוז .
2
ומעבירים לתחתית התבנית ומהדקים בידיים היטב מעבירים למקרר. .
3
2. למיקסר מעבירים שמנת מתוקה/ צימחית ומקציפים עם 4 כפות סוכר .
4
אחרי מספר שניות יוצקים גם את קרם הקוקוס וממשיכים בהקצפה. מוסיפים .
5
תמציות גרד תפוז. עוצרים לשניה מיקסר ומוסיפים את האינסטנט.
6
ממשיכים בהקצפה מס שניות. בקערה ניפרדת מערבבים .
7
את הגבינות תמציות ופרו 20 מערבבים שתי התערובות יחד ויוצקים על הבסיס .
8
שהכנו מבועד מועד ומה שנשאר מפרורי הפתי לפזר מעל העוגה מכניסים למקפיא שעתיים ואחר מעבירים למקררר .
9
ואחר לזלול .
10
מאד טעים שבת שלום .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים