הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהנמס בפה
1)מביאים לרתיחה את כל הכמות של המנגו 980 גרם מנגו לקוביות עם 250 גרם סוכר עד שהסוכר נמס .
2) אופן הכנת התחתית:מערבבים את פירורי ביסקוויטים עם החמאה המומסת , מניחים רינג בקוטר .
21 ס"מ מרופד בניילון נצמד בתחתית , מסדרים שקף סביב ויוצקים את פירורי ביסקוויטים ומהדקים היטב , מעביבים למקפיא עד לשלבים הבאים .
למלית שוקולד:.
3)מערבבים בכוס את הגלטין עם המים ושמים בצד ל10 דקות.
שופכים 50 גרם שמנת מתוקה מוסיפים 50 שוקולד מריר וממיסים במיקרוגל ל2 דקות ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם חלק .
וממיסים את הגלטין ומוסיפים ושוב מערבבים עד לאיחוד .
4)מקציפים 50 גרם שמנת מתוקה לקצפת רכה ומוסיפים את השוקולד ושוב מערבבים עד לאיחוד.
יוצקים את התערובת לרינג בקוטר 16 ס"מ.
ומעבירים למקרר לחצי שעה 🕢.
5)למלית מנגו:.
מערבבים בכוס את הג'לטין עם המים ושמים בצד ל10 דקות.
טוחנים 80 גרם מנגו למחית , ממיסים את הגלטין ומוסיפים מערבבים היטב .
6) מקציפים 50 גרם שמנת מתוקה לקצפת רכה 50% ומוסיפים את המחיר המנגו .
7) מוציאים את המלית שוקולד ושופכים את המלית מנגו מעל ומעבירים למקפיא הקפאה מלא.
8) אופן הכנת התערובת הגבינה:.
מערבבים את הג'לטין עם המים ושמים בצד ל10 דקות,.
מערבבים את הגבינה עם אבקת סוכר ותמצית וניל עד לקבלת תערובת חלקה ועד שהסוכר מתמוסס מוסיפים 300 גרם שמנת מתוקה ושוב מערבבים היטב .
9)טוחנים 700 גרם מנגו למחית ומוסיפים לגבינה ,ממיסים את הג'לטין במיקרוגל ומוסיפים , מערבבים היטב ועד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
10) שופכים קצת תערובת גבינה על התחתית , מחלצים את המלית הכפולה ומניחים אותה במרכז ומזלפים עוד תערובת כודם סביב ולאחר מכן לכסות את כל העוגה ומעבירים למקרר לשעה🕢.
11)אופן הכנת חלק העלין והסופי:.
מערבבים את הג'לטין עם המים ושמים בצד.
מערבבים 120 גרם מחית מנגו עם 120 גרם מים חמים, ממיסים את הג'לטין ומוסיפים מערבבים היטב מוסיפים 120 גרם קוביות מנגו ומערבבים .
12)מוציאים את המוס ומניחים רינג במרכז בקוטר 20 ס"מ ולוחצים קלות ושופכים את התערובת המנגו ומעבירים למקרר לחצי שעה🕢.
13) אחרי חצי שעה מוציאים את המוס מחלצים את הרינג במשיכה ושופכים את התערובת שנותר ומעבירים למקרר כמה שעות להתייצבות אחרי כמה שעות אפשר לקשט עם חתיכות מנגו🥭 וקצפת🍦.
בהצלחה 👌.