הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהזאת עוגת גבינה שלא תרצו לוותר עליה! ללא הפרדת ביצים, אוורירית, עננית, לחה ונימוחה! חגיגית ומיוחדת! טעימה שלא תפסיקו לישר.
*אנא הצמדו למתכון (כולל סינון הגבינה) להצלחת בטוחה..
ראשית להדליק תנור ל-200 מעלות..
לסנן את הגבינות והשמנת החמוצה. .
אני סיננתי בחיתול כחצי שעה. יצאו 3/4 כוס נוזלים מהגבינה. חשוב מאוד לסנן..
להקציף הביצים השלמות במיקסר, להוסיף קורט מלח ומעט מהסוכר..
להמשיך להקציף הביצים ולהוסיף כל הסוכר לסירוגין ומחית/תמצית וניל..
הקצף צריך להכפיל נפחו ולא יוצא קשה..
בקערה נוספת לשים הגבינות והשמנת המסוננות..
להוסיף 4 כפות שמנת מתוקה וגרודת לימון..
לקחת מעט מקצף הביצים אל קערת הגבינות, להמשיך לערבב..
להוסיף שוב מעט מהביצים ולערבב..
כעת להוסיף את האינסטנד פודינג וניל ואת הקורנפלור שסוננו..
לערבב קלות ולהוסיף יתרת הביצים בתנועת קיפול עד לצבע אחד..
לוודא ששתי המסות התאחדו..
לצקת לתבנית 24 רצוי לא מתפרקת..
במידה ומשתמשים עם תבנית מתפרקת צריך לאטום היטב היטב מסביב לפחות פעמיים עם נייר כסף..
להכניס תבנית עמוקה לתנור לשלב התחתון, למלא התבנית במים..
להניח בתבנית בעדינות בתוך התבנית..
לאפות בחום של 200 רבע שעה..
לאחר רבע שעה להוריד החום ל-150 מעלות להמשיך לאפות עוד כשעה ורבע..
אני אוהבת את העוגות גבינה לבנות שלא מקבלות צבע חום למעלה, לכן אני אחרי כחצי שעה .
לוקחת תבנית נוספת ושמה במהירות בשלב העליון של התנור כדי שהעוגה לא תקבל צבע..
לאחר כשעה ורבע, העוגה עדיין רכה מבפנים אך אפויה..
לכבות התנור ולהשאיר העוגה עוד שעה נוספת בתנור הסגור..
להוציא העוגה מהתנור להשאיר לקרור מוחלט ולאחר מכן להכניס למקרר עד למחרת בלי ליגוע בה!.
אם רוצים לצפות בקצפת ניתן לאחר שהעוגה ממש קרה..
להקציף השמנת מתוקה עם 2 כפות אינסטנד פודינג וניל לקבלת קצפת יציבה. נורית ג..
לצפות העוגה ולהכניס שוב למקרר..
לאחר התייצבות הקצפת, להמיס ממרח לוטוס ולקשט כרצונכם!.
לחתוך מהעוגה רק למחרת! העוגה לחה ונימוחה ממש עונג רצוף..
ב ת י א ב ו ן ן ן ן !!!.