אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 3/4 כוס קמח תופח
  • 5 ביצים
  • 3 כפות קקאו
  • כוס שמן
  • 3/4 כוס סוכר
  • להרטבת העוגה להכין כוס נס קפה עם כפית סוכר
  • לציפוי
  • 2 שמנת צמחית( 500 מלל)
  • אפשרי גם חפיסה וחצי .
  • 1 אינסטנט פודיג וניל
  • חצי חפיסת שוקולד מריר
  • רוטב מייפל
אופן ההכנה
  • 1

    בקערת מיקסר להקציף חלבונים עם עלית הקצף להוסיף סוכר בהדרגה ..


  • 2

    כשהוא גבוה ויציב להנמיך מהירות ולהוסיף את החלבונים אחד אחרי השני ואת השמן קמח וקקאו..


  • 3

    לחמם תנור 170 מע ולאפות כ 20 דק לבדוק עם קיסם .


  • 4

    להוציא מהתנור .


  • 5

    וליצוק עם כף את הנס קפה הפושר על העוגה החמה.


  • 6

    להקציף שמנת צמחית או מתוקה אינסטנט פודינג וניל ורבע כוס מים/חלב.


  • 7

    לצפות את העוגה..


  • 8

    לקישוט.


  • 9

    להמיס את השוקולד המריר. לשים אותו בשקית ניילון בתוך כוס מים חמים.לזלף שורות וגם עם המייפל..


  • 10

    עוגה מושלמת וטעימה.


  • 11

    תהנו הילה 💛.


  • 12

    גודל תבנית 24 עגולה קפיצית..


  • 13

    .


1

בקערת מיקסר להקציף חלבונים עם עלית הקצף להוסיף סוכר בהדרגה ..


2

כשהוא גבוה ויציב להנמיך מהירות ולהוסיף את החלבונים אחד אחרי השני ואת השמן קמח וקקאו..


3

לחמם תנור 170 מע ולאפות כ 20 דק לבדוק עם קיסם .


4

להוציא מהתנור .


5

וליצוק עם כף את הנס קפה הפושר על העוגה החמה.


6

להקציף שמנת צמחית או מתוקה אינסטנט פודינג וניל ורבע כוס מים/חלב.


7

לצפות את העוגה..


8

לקישוט.


9

להמיס את השוקולד המריר. לשים אותו בשקית ניילון בתוך כוס מים חמים.לזלף שורות וגם עם המייפל..


10

עוגה מושלמת וטעימה.


11

תהנו הילה 💛.


12

גודל תבנית 24 עגולה קפיצית..


13

.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים