לקחת סיר..לשים בתוכו כוס שמן עד שהשמן חם.להוריד מהגז לנפות בתוך הסיר קקאו וקמח ולערבב עם כף מעף או מטרפה ידנית לא חשמלית עד שאין גושים להוסיף כל פעם חלמון של ביתה ולערבב טוב טוב להוסיף כוס חלב ולערבב טוב טוב ואז להוסיף כפית תמצית וניך ולערבב.ולהניח בצד..
2
בקערת מיקסר לשים חלבונים עם רבע כפית מלח ולהקציץ עד שאתם רואים בועות תוסיפו ב3 פעמים את הסוכר לקצף תפוח ומבריק..
3
לאחר מכן קחו 2 כפות קצף ( של מצקת) ותוביפו לתוך תערובת השוקולד בתנועות קיפול עד שהכל נעלם..ואז תוסיפו את יתרת הקצף ותערבבו עם לקקן עד שהקצף נבלע..
4
ואז תשמנו תבנית אינגלייש קייק אמיתית או 2 אינגלייש חד פעמי. ושימו נייר אפייה שידבק ותוסיפו את התערובות ותיישרו תתפחו על השיש את התבנית כ3 פעמים ותכניסו לתנור שחומם מראש 180 מעלות לשעה וחצי עד שעתיים....אחרי שעה ורבע לבדוק עם קיסם אם יוצא יבש העוגה מוכנה אם לא תמשיכו לאפות תלוי בסוגי התנור.(שימו בתבנית התנור מים..ומעל רשת ומעל הרשת תעוגה) אם החלטתם לאפות באינגלייש קייק חד פעמי ..אז מלאו במים בתבנית התנור ותרשת שימו על השלב ה3 של התנור ותעוגות על הרשת..
5
בהצלחה..
1
לקחת סיר..לשים בתוכו כוס שמן עד שהשמן חם.להוריד מהגז לנפות בתוך הסיר קקאו וקמח ולערבב עם כף מעף או מטרפה ידנית לא חשמלית עד שאין גושים להוסיף כל פעם חלמון של ביתה ולערבב טוב טוב להוסיף כוס חלב ולערבב טוב טוב ואז להוסיף כפית תמצית וניך ולערבב.ולהניח בצד..
2
בקערת מיקסר לשים חלבונים עם רבע כפית מלח ולהקציץ עד שאתם רואים בועות תוסיפו ב3 פעמים את הסוכר לקצף תפוח ומבריק..
3
לאחר מכן קחו 2 כפות קצף ( של מצקת) ותוביפו לתוך תערובת השוקולד בתנועות קיפול עד שהכל נעלם..ואז תוסיפו את יתרת הקצף ותערבבו עם לקקן עד שהקצף נבלע..
4
ואז תשמנו תבנית אינגלייש קייק אמיתית או 2 אינגלייש חד פעמי. ושימו נייר אפייה שידבק ותוסיפו את התערובות ותיישרו תתפחו על השיש את התבנית כ3 פעמים ותכניסו לתנור שחומם מראש 180 מעלות לשעה וחצי עד שעתיים....אחרי שעה ורבע לבדוק עם קיסם אם יוצא יבש העוגה מוכנה אם לא תמשיכו לאפות תלוי בסוגי התנור.(שימו בתבנית התנור מים..ומעל רשת ומעל הרשת תעוגה) אם החלטתם לאפות באינגלייש קייק חד פעמי ..אז מלאו במים בתבנית התנור ותרשת שימו על השלב ה3 של התנור ותעוגות על הרשת..