אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

557
צפיות

עוגת קפה

המתכון של
עוגת קפה

עוגה בלי מיקסר טעימה וקלה מאוד להכנה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • שיכבה ראשונה
  • 5 כוסות קמח
  • כוס סוכר
  • 1/2 כוס מים
  • 2 ביצים
  • 2 סוכר וניל
  • 1כוס שמן
  • שיכבה שניה
  • 2וחצי כוסות סוכר
  • 1 וחצי כוס שמן
  • 1 וחצי כוס קמח
  • 6 ביצים
  • 2 כוסות שוקולד צ׳יפס
  • מעט מלח
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 8 כפות קפה נמס
  • לציפוי
  • 2 שוקולד מריר אפשר בטעם קפה
  • 1/2 כוס שמן
אופן ההכנה
  • 1

    שיכבה ראשונה .


  • 2

    לערבב את כל החומרים יחד .


  • 3

    ליצור בצק .


  • 4

    לשטוח בתבנית של תנור (גדולה).


  • 5

    לאפות בחום 180 מעלות 15 דקות.


  • 6

    ולקרר מעט.


  • 7

    שיכבה שניה .


  • 8

    לערבב הכל יחד .


  • 9

    בסוף להוסיף את השוקולד צ’יפס .


  • 10

    לשפוך על הבצק האפוי שהתקרר מעט .


  • 11

    לאפות 25 דקות נוספים .


  • 12

    להוציא לקרר טוב .


  • 13

    ציפוי .


  • 14

    להמיס לקרם חלק .


  • 15

    לשפוך על העוגה .


  • 16

    לקרר את העוגה .


  • 17

    לחתוך לקוביות .


  • 18

    ולהנות .


  • 19

    ניתן לסדר בקופסא עם נייר הפרדה .


  • 20

    ולהקפיא .


  • 21

    אני אישית אוהבת את העוגה קפואה .


1

שיכבה ראשונה .


2

לערבב את כל החומרים יחד .


3

ליצור בצק .


4

לשטוח בתבנית של תנור (גדולה).


5

לאפות בחום 180 מעלות 15 דקות.


6

ולקרר מעט.


7

שיכבה שניה .


8

לערבב הכל יחד .


9

בסוף להוסיף את השוקולד צ’יפס .


10

לשפוך על הבצק האפוי שהתקרר מעט .


11

לאפות 25 דקות נוספים .


12

להוציא לקרר טוב .


13

ציפוי .


14

להמיס לקרם חלק .


15

לשפוך על העוגה .


16

לקרר את העוגה .


17

לחתוך לקוביות .


18

ולהנות .


19

ניתן לסדר בקופסא עם נייר הפרדה .


20

ולהקפיא .


21

אני אישית אוהבת את העוגה קפואה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים