הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהשמים במיקסר אבקת סוכר וחמאה עד לריכוך מוסיפים קמח ואבקת שקדים עד לתערובת פירורית ולבסוף מוסיפים את הביצים . מערבלים עד שיוצא בצק שימו לב לא לערבב יותר מידי כי אז הבצק יאבד מהפריכות שלו והיה דביק. לשים לשעה במקרר.
לאחר מכן חותכים את הבצק לפי צורה רצויה ולתנור ל160 מעלות ל10 דקות או יותר עד שזה קצת זהוב. מכינים קצפת 1 שמנת מתוקה ו2 כפות פודינג. להקציף עד לקרם יציב ניתן להוסיף גבינת מסקרפונה לשידרוג. מוצאים את הבצק מהתנור ומחכים עד לקירור מלא. ואז מזלפים את הקצפת שמים עוד שכבה של בצק למעלה קצפת ולשים פירות או שוקולדים.