מכניסים למעבד מזון את הקמח קורט מלח חלמונים וחמאה לקוביות .
3
2) מערבלים עד לקבלת בצק אחיד ועוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה .
4
3)מרדדים את הבצק בן שני ניירות אפייה ומניחים את הבצק על תבנית לטארט בקוטר 26 ס"מ עם תחתית יורדת וחותכים את עודפי בצק .
5
4) חותכים עיגול עם נייר אפייה בגודל של התבנית מניחים את הנייר על הבצק ושמים אבנים אם אין לכם אז שעועית לבנה ואופים בתנור שחומם מראש ל185 מעלות כ25 דק ומורידים את הנייר ואופים לעוד 10 דקות .
6
5)אופן ההכנה הגאנש שוקולד.
7
מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה מכניסים את השוקולד מכסים לדקה ומערבבים היטב מכניסים את החמאה ושופכים על לקלתית ומכניסים לקירור כ15 דקות .
8
6) ממיסים את הממרח לוטוס במיקרוגל ושופכים על טארט מקשקשים לקבלת דוגמה של עלים מקשטים השמיים הם הגבול אני הנחתי מיני עוגיות נשיקות מרנג .
9
חילוץ הטארט .
10
שמים בכלי גבוה מניחים את הטארט ומחלצים בקלי קלות .
11
בהצלחה.
1
1)אופן ההכנת הקלתית .
2
מכניסים למעבד מזון את הקמח קורט מלח חלמונים וחמאה לקוביות .
3
2) מערבלים עד לקבלת בצק אחיד ועוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה .
4
3)מרדדים את הבצק בן שני ניירות אפייה ומניחים את הבצק על תבנית לטארט בקוטר 26 ס"מ עם תחתית יורדת וחותכים את עודפי בצק .
5
4) חותכים עיגול עם נייר אפייה בגודל של התבנית מניחים את הנייר על הבצק ושמים אבנים אם אין לכם אז שעועית לבנה ואופים בתנור שחומם מראש ל185 מעלות כ25 דק ומורידים את הנייר ואופים לעוד 10 דקות .
6
5)אופן ההכנה הגאנש שוקולד.
7
מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה מכניסים את השוקולד מכסים לדקה ומערבבים היטב מכניסים את החמאה ושופכים על לקלתית ומכניסים לקירור כ15 דקות .
8
6) ממיסים את הממרח לוטוס במיקרוגל ושופכים על טארט מקשקשים לקבלת דוגמה של עלים מקשטים השמיים הם הגבול אני הנחתי מיני עוגיות נשיקות מרנג .
9
חילוץ הטארט .
10
שמים בכלי גבוה מניחים את הטארט ומחלצים בקלי קלות .