אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

33,819
צפיות

עוגה מוס קרה ללא אפייה

המתכון של
עוגה מוס קרה ללא אפייה

עוגה להיטטט חובה להכין אותה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • (תבנית מספר 24 עגולה)
  • לתחתית
  • 1 שרוול פתי בר שוקו
  • 2 כוסות חד פעמי( שתייה קרה) שוקו קנוי ( בקבוק)
  • רבע כוס קקאו
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • רבע כוס סוכר
  • 50 גרם חמאה
  • לקצפת הלבנה
  • 1 כוס חלב
  • 4 כפות פודינג וניל
  • 1 שמנת מתוקה
  • כף גבינה לבנה גדושה
  • 100 גרם שוקולד לבן.
  • לקצפת החומה
  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 כוס חלב
  • 2 כפות קקאו
  • 3 כפות פודניג וניל
  • 50 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם שוקולד חלב
  • לגנאש
  • 50 גרם שוקולד חלב
  • 50 גרם שוקולד מריר
  • 1 כוס שוקו מבקבוק
  • 2 כפות קקאו מנופה
  • 50 גרם חמאה
אופן ההכנה
  • 1

    לקחת תבנית עגולה מספר 24..לשמן במעט חמאה ולהניח בצד..


  • 2

    לשבור שרוול פתי בר לחתיכות גסות קטנות לא לטחון אל תוך קערה ולהניח בצד..


  • 3

    ואת מצרכי התחתית להכניס לסיר על הגז ולערבב עד שנהייה תערובת חלקה ואז לשפוך על קערת הפתי בר לערבב ולשטח על התבנית עם ידיים מעט רטובות בצורה אחידה ולהכניס למקפיא..


  • 4

    לבינתיים נכין את הקצפת הלבנה ונכניס לתוך קערת מיקסר שמנת מתוקה, חלב ,ופודינג, ולאחר מכן את הגבינה והשוקולד הלבן ( לשבור בקערית קטנה ובפולסים קצרים מספיק פעמיים להמיס ולערבב) לקצפת סמיכה טיפה קשה ואז למרוח מעל הפתי בר ליישר ולהכניס למקפיא ל10 דקות..


  • 5

    לבינתיים נכין תקצפת השוקולד נשים בקערת מיקסר חלב, פודינג ושמנת מתוקה. .


  • 6

    )בתוך קערית קטנה לשבור את השוקולד לשים בפולסים של 30 שניות מספיק פעמיים לערבב לתערובת חלקה) להוסיף תקקאו לערבב ואז לההוסיף לקצפת והקציף עד שנבלע..


  • 7

    לשפוך על ההקצפת הלהנה ליישר ולהכניס למקפיא לעוד 10 דקות..


  • 8

    ונכין את הגנאש הכל להשים בסיר על הגז לערבב עד לסמיכות ולשפוך על הקצפת החומה ליישר ..ולהשאיר במקפיא עד למחרת..


  • 9

    בהצלחה💖.


  • 10

    ניתן לשמור אותה במקפיא אז היא תהפוך לעוגת גלידה..שתחתכו תטבלו סכין במים רותחים ותחתכו) לפריסה יותר קלה..


  • 11

    ואם תעבירו למקרר היא תהפוך לקרם .


  • 12

    ההחלטה בידיים שלכם🤔.


1

לקחת תבנית עגולה מספר 24..לשמן במעט חמאה ולהניח בצד..


2

לשבור שרוול פתי בר לחתיכות גסות קטנות לא לטחון אל תוך קערה ולהניח בצד..


3

ואת מצרכי התחתית להכניס לסיר על הגז ולערבב עד שנהייה תערובת חלקה ואז לשפוך על קערת הפתי בר לערבב ולשטח על התבנית עם ידיים מעט רטובות בצורה אחידה ולהכניס למקפיא..


4

לבינתיים נכין את הקצפת הלבנה ונכניס לתוך קערת מיקסר שמנת מתוקה, חלב ,ופודינג, ולאחר מכן את הגבינה והשוקולד הלבן ( לשבור בקערית קטנה ובפולסים קצרים מספיק פעמיים להמיס ולערבב) לקצפת סמיכה טיפה קשה ואז למרוח מעל הפתי בר ליישר ולהכניס למקפיא ל10 דקות..


5

לבינתיים נכין תקצפת השוקולד נשים בקערת מיקסר חלב, פודינג ושמנת מתוקה. .


6

)בתוך קערית קטנה לשבור את השוקולד לשים בפולסים של 30 שניות מספיק פעמיים לערבב לתערובת חלקה) להוסיף תקקאו לערבב ואז לההוסיף לקצפת והקציף עד שנבלע..


7

לשפוך על ההקצפת הלהנה ליישר ולהכניס למקפיא לעוד 10 דקות..


8

ונכין את הגנאש הכל להשים בסיר על הגז לערבב עד לסמיכות ולשפוך על הקצפת החומה ליישר ..ולהשאיר במקפיא עד למחרת..


9

בהצלחה💖.


10

ניתן לשמור אותה במקפיא אז היא תהפוך לעוגת גלידה..שתחתכו תטבלו סכין במים רותחים ותחתכו) לפריסה יותר קלה..


11

ואם תעבירו למקרר היא תהפוך לקרם .


12

ההחלטה בידיים שלכם🤔.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים