הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלקחת תבנית עגולה מספר 24..לשמן במעט חמאה ולהניח בצד..
לשבור שרוול פתי בר לחתיכות גסות קטנות לא לטחון אל תוך קערה ולהניח בצד..
ואת מצרכי התחתית להכניס לסיר על הגז ולערבב עד שנהייה תערובת חלקה ואז לשפוך על קערת הפתי בר לערבב ולשטח על התבנית עם ידיים מעט רטובות בצורה אחידה ולהכניס למקפיא..
לבינתיים נכין את הקצפת הלבנה ונכניס לתוך קערת מיקסר שמנת מתוקה, חלב ,ופודינג, ולאחר מכן את הגבינה והשוקולד הלבן ( לשבור בקערית קטנה ובפולסים קצרים מספיק פעמיים להמיס ולערבב) לקצפת סמיכה טיפה קשה ואז למרוח מעל הפתי בר ליישר ולהכניס למקפיא ל10 דקות..
לבינתיים נכין תקצפת השוקולד נשים בקערת מיקסר חלב, פודינג ושמנת מתוקה. .
)בתוך קערית קטנה לשבור את השוקולד לשים בפולסים של 30 שניות מספיק פעמיים לערבב לתערובת חלקה) להוסיף תקקאו לערבב ואז לההוסיף לקצפת והקציף עד שנבלע..
לשפוך על ההקצפת הלהנה ליישר ולהכניס למקפיא לעוד 10 דקות..
ונכין את הגנאש הכל להשים בסיר על הגז לערבב עד לסמיכות ולשפוך על הקצפת החומה ליישר ..ולהשאיר במקפיא עד למחרת..
בהצלחה💖.
ניתן לשמור אותה במקפיא אז היא תהפוך לעוגת גלידה..שתחתכו תטבלו סכין במים רותחים ותחתכו) לפריסה יותר קלה..
ואם תעבירו למקרר היא תהפוך לקרם .
ההחלטה בידיים שלכם🤔.