הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגת פרי מנצחת, בחושה, פרווה, מושלמת, צבעונית טעימה, מהירה (5 דקות), ניתן להשתמש בכל פרי מפירות העונה.
מחממים תנור אפייה ל-180 מעלות.
בקערה מערבבים את כל המרכיבים של העוגות מלבד הפרי בעזרת מיקסר ידני/סטיק עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה .
מחלקים את תערובת העוגה לשתי תבניות ויוצקים לתוך תבניות האינגליש קייק .
חותכים את הפרי לפרוסות ומפזרים בצפיפות על תערובת העוגה (ראו תמונה) .
מפזרים מעל קינמון, סוכר, דופקים על השיש 2 דפיקות קטנות להוצאת האוויר.
מכניסים לתנור כאמור שחומם מראש ל-180 מעלות, ואופים 30-35 דקות, העוגות מוכנות כאשר קיסם הננעץ במרכז העוגות יוצא יבש.
טיפים....
ממליצה בחום לאפות את העוגה בקמח כוסמין + 1 שקית אבקת אפייה.
או במקום קמח כוסמין, ממליצה בחום להשתמש לעוגה בקמח 80% מלא מנופה של רובינפלד + 1 שקית אבקת אפייה.
וגם ממליצה בחום להשתמש בקמח רובינפלד לחלות, לעוגות הוא בריא, יוצא מעולה, היתרון של קמח רובינפלד שטוחנים אותו על אבן ריחיים, הקמח יוצא דק לכן לא מרגישים את הכבדות של הקמח המלא.
אפשר להכפיל את המתכון ולעשות 4 עוגות: תפוח אחד גדול פרוס דק לעוגת תפוחים, 2-3 שזיפים / נקטרינות תלוי בגודלם פרוסים דק לעוגת שזיפים / נקטרינות, 2-3 אפרסקים תלוי בגודלם חתוכים לקוביות קטנות לעוגת אפרסקים, 2 בננות פרוסות לעוגת בננה, והרי לכם 4 עוגות בכמה דקות עבודה.
וגם אפשר עוגת תות, הוסיפו 3/4 כוס תות פרוס.
וגם אפשר עוגת מיץ, פשוט לא מוסיפים פרי .
וגם אפשר עוגת שוקו צ'יפס, ערבבו חצי כוס שוקולד צ'יפס עם 1 כף קמח בקערה קטנה ופזרו מעל העוגה.
זהו מוכן! כדאי נסו, עוגת פירות בחושה מנצחת, משגעת שבאותה מהירות שתכינו אותה... כך היא תחוסל!!!.
בתיאבון אז... כנסו למטבח וספרו איך היה .