הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה1)אופן הכנת המילית תותים שמים בקערה קטנה את המים ואת הג׳לטין מערבבים ושמים בצד 10 דקות..
2) שמים סיר על הגז את התותים סוכר ומים ומביאים לרתיחה עד שהסוכר נמס וטוחנים במיקסר מוט..
3)ממיסים את ג׳לטין 5 שניות במיקרוגל ושופכים על התערובת המנגו מרפדים רינג או תבנית בקוטר 18 ס"מ מכניסים למקפיא להקפאה מלאה..
4)אופן הכנת התחתית מרסקים את הפתי בר דק דק מוסיפים את החמאה המומסת מערבבים..
5) מניחים שקף סביב התבנית או רינג בקוטר 24 ס"מ מרופד בנייר אפייה ומהדקים את התערובת הביסקוויטים ומכניסים למקפיא..
6)אופן הכנת המוס גבינה מערבבים 14 גרם ג'לטין עם חצי כוס ושמים בצד ל10 דק .
7) בקערת המיקסר מערבבים את הגבינות עם הסוכר עד לאיחוד..
8) בקערה נפרדת מקציפים את השמנת מתוקה חלב ופודינג וניל עד ליציבות ומקפלים לתערובת הגבינות.
מוסיפים את השוקולד המומס.
ואת הג'לטין המומסת ומערבבים..
9)שופכים חצי מהתערובת על התחתית ביסקוויטים מחלצים את המלית תותים הקפוא ומניחים אותה במרכז ושופכים את מה שנותר מכניסים למקפיא להקפאה מלאה..
10) לציפוי: שמים על הגז את התותים ואת סוכר עד לרתיחה מוסיפים את ג'לטין המומסת ומערבבים עם בלנדר מוט עד לקבלת מרקם חלק ,שופכים על העוגה הקפוא.
11)הכנת הקרם.
מקציפים את השמנת המתוקה עם החלב ופודינג וניל עד ליציבות מערבבים לשקית זילוף ומזלפים .
ומכניסים את.
העוגה למקרר להפשרה מלאה ואפשר לפרוס ולהגיש .
בהצלחה 🤞🤞.