7 כפות סולת או פירורי לחם לבן אפשר לשים חצי חצי יוצא מעולה
7 כפות שמן
7 כפות קמח תופח
קורט מלח
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
קצפת
2 מיכלי קצפת צמחית
2 כפות אבקת סוכר
לקישוט
דובדבנים מסוכרים
או 2 שמנת מתוקה
1/4 כוס סוכר
1 אינסטנט פודינג וניל
אפשר לאפות בתבנית 24 או בתבניות אישיות 20 יחידות
אופן ההכנה
1
מתחילים עם הסירופ .
2
מבשלים מין עם סוכר על הגז 20 דקות מכבים את הגז מוסיפים רום וריבה ומערבבים היטב ולתת להתקרר .
3
להקציף חלבונים עם קורט מלח להוסיף את הסוכר ולהמשיך להקצי להנמיך את המיקסר להוסיף חלמונים ולהמשיך להקציף להוסיף שמן בזילוף לערבב את היבשים ולהוסיף למיקסר לערבב מעט ולהמשיך לקפל ידנית שלא יהיו גושים .
4
לשמן תבנית או תבנית אישיות .
5
אני שמתי בכל תבנית אישית 3 כפות מהבלילה .
6
לחמם תנור 180 מעלות ולאפות בערך 20 דקות .
7
להוציא מהתנור לקחת כוס עם מים מהברז ולהרטיב את העוגה או האישיות עם כף לתת להתקרר מעט להרטיב עם הסירופ אם אישיות 3 כפות על כל אחת .
8
להכין קצפת , להקציף לקבלת קצפת יציבה להכניס לשקית זילוף ולזלף ולקשט עם דובדבן .
9
בהצלחה .
1
מתחילים עם הסירופ .
2
מבשלים מין עם סוכר על הגז 20 דקות מכבים את הגז מוסיפים רום וריבה ומערבבים היטב ולתת להתקרר .
3
להקציף חלבונים עם קורט מלח להוסיף את הסוכר ולהמשיך להקצי להנמיך את המיקסר להוסיף חלמונים ולהמשיך להקציף להוסיף שמן בזילוף לערבב את היבשים ולהוסיף למיקסר לערבב מעט ולהמשיך לקפל ידנית שלא יהיו גושים .
4
לשמן תבנית או תבנית אישיות .
5
אני שמתי בכל תבנית אישית 3 כפות מהבלילה .
6
לחמם תנור 180 מעלות ולאפות בערך 20 דקות .
7
להוציא מהתנור לקחת כוס עם מים מהברז ולהרטיב את העוגה או האישיות עם כף לתת להתקרר מעט להרטיב עם הסירופ אם אישיות 3 כפות על כל אחת .
8
להכין קצפת , להקציף לקבלת קצפת יציבה להכניס לשקית זילוף ולזלף ולקשט עם דובדבן .