בניפרד לערבב חלמונים עם גבינה ושמנת ואיסטנט פודינג וקוניאק לישפוך לתערובת של ההקצפה להוסיף קונפלור וקמח לערבב בצורת עטיפה בעדינות לאפות כשעה חום של 150 מעלות ולהשאיר בתנור עוד שעה אחרי שהיא מוכנה בהצלחה!! .
1
להפריד את הבצים להקציף חלבונים עם סוכר.
2
בניפרד לערבב חלמונים עם גבינה ושמנת ואיסטנט פודינג וקוניאק לישפוך לתערובת של ההקצפה להוסיף קונפלור וקמח לערבב בצורת עטיפה בעדינות לאפות כשעה חום של 150 מעלות ולהשאיר בתנור עוד שעה אחרי שהיא מוכנה בהצלחה!! .