אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 6 ביצים
  • 1 אינסטנט וניל
  • 1 אינסטנט שוקולד
  • 1 אבקת אפייה
  • 2 שמנת מתוקה
  • 1 כוס חלב
  • 200 גר' שוקולד מריר
  • 1 כוס סוכר+ 2 כפות(חד פעמי שתייה קרה)
  • ספריי שמן
  • תבנית קפיצית 24
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם תנור 180 מעלות.


  • 2

    להפריד חלבונים ולהקציף עם כוס סוכר.


  • 3

    לחלמונים להוסיף אבקת אפייה לטרוף ולהוסיף בתנועות קיפול לקצף.


  • 4

    להוסיף בעדינות אינסטנט שוקולד לרסס שמן בתבנית קפיצית ולאפות 20 דקות.


  • 5

    ולקרר.


  • 6

    להקציף שמנת מתוקה עם כוס חלב ואנסטנט וניל.


  • 7

    (להשאיר חצי כוס בצד לקישוט).


  • 8

    למרוח על העוגה את הקרם.


  • 9

    להקציף 3/4 כוס שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר.


  • 10

    להמיס במיקרו דקה וחצי 150 גר' שוקולד מריר.


  • 11

    לערבב להוסיף את הקצפת ושוקולד המומס.


  • 12

    לערבב בעדינות ולזלף מעל הקרם,לזלף את הקרם ששמרנו בצד.


  • 13

    להמיס במיקרו 50 גר' שוקולד מריר עם 2 כפות שמנת מתוקה לערבב ולטפטף מעל הקרם.


1

לחמם תנור 180 מעלות.


2

להפריד חלבונים ולהקציף עם כוס סוכר.


3

לחלמונים להוסיף אבקת אפייה לטרוף ולהוסיף בתנועות קיפול לקצף.


4

להוסיף בעדינות אינסטנט שוקולד לרסס שמן בתבנית קפיצית ולאפות 20 דקות.


5

ולקרר.


6

להקציף שמנת מתוקה עם כוס חלב ואנסטנט וניל.


7

(להשאיר חצי כוס בצד לקישוט).


8

למרוח על העוגה את הקרם.


9

להקציף 3/4 כוס שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר.


10

להמיס במיקרו דקה וחצי 150 גר' שוקולד מריר.


11

לערבב להוסיף את הקצפת ושוקולד המומס.


12

לערבב בעדינות ולזלף מעל הקרם,לזלף את הקרם ששמרנו בצד.


13

להמיס במיקרו 50 גר' שוקולד מריר עם 2 כפות שמנת מתוקה לערבב ולטפטף מעל הקרם.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים