אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

3,363
צפיות

עוגת תפוחים בציפוי פירורים

המתכון של
עוגת תפוחים בציפוי פירורים

נטרף ברגע

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לפירורים.
  • 100גר קמח(כוס קמח)
  • שליש כוס סוכר
  • קורט מלח
  • רבע כפית קינמון
  • 70גר חמאה קרה
  • לעוגה.
  • 2.5כוסות קמח
  • 1אבקת אפייה
  • חצי כפית סודה לשתיה
  • כוס ורבע סוכר
  • חצי כוס שקדים טחונים
  • רבע כפית מלח
  • 3תפוחים בנוניים ( סמיט)
  • שלושת רבעי כוס שמן
  • שלושת רבעי כוס חלב
  • 3ביצים L
  • 2כפות ברנדי
  • 1כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
  • 1

    לפירורים.מחממים תנור ל270 מעלות.


  • 2

    מערבבים במיקסר ים וו גיטרה את כל החומרים עם קבלת פירורי בצק מערבבים למקרר..


  • 3

    לעוגה ..


  • 4

    מנפים לקערה גדולה קמח אבקת אפייה סודה.מוסיפים סוכר,שקדים טחונים ומלח ומערבבים..


  • 5

    קולפים את תפוחים מגלענים וחותכים לקוביות של סנטימטר.


  • 6

    יוצרים גומה במרכז החומרים היבשים יוצקים פנימה שמן חלב ביצים ברנדי תמצית וניל וטורפים עד לקבלת תערובת חלקה .מוסיפים את קוביות התפוחים ומערבבים כך שיתפזרו בבלילה..


  • 7

    יוצקים את הבלילה לתבנית 24סיימ משומנת ומקומחת ומפזרים מעל את פירורים בשכבה אחידה .אופים 50-65 דק ,עד שהפירורים מקבלים צבע זהוב יפה וקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש .מצננים וזוללים..


1

לפירורים.מחממים תנור ל270 מעלות.


2

מערבבים במיקסר ים וו גיטרה את כל החומרים עם קבלת פירורי בצק מערבבים למקרר..


3

לעוגה ..


4

מנפים לקערה גדולה קמח אבקת אפייה סודה.מוסיפים סוכר,שקדים טחונים ומלח ומערבבים..


5

קולפים את תפוחים מגלענים וחותכים לקוביות של סנטימטר.


6

יוצרים גומה במרכז החומרים היבשים יוצקים פנימה שמן חלב ביצים ברנדי תמצית וניל וטורפים עד לקבלת תערובת חלקה .מוסיפים את קוביות התפוחים ומערבבים כך שיתפזרו בבלילה..


7

יוצקים את הבלילה לתבנית 24סיימ משומנת ומקומחת ומפזרים מעל את פירורים בשכבה אחידה .אופים 50-65 דק ,עד שהפירורים מקבלים צבע זהוב יפה וקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש .מצננים וזוללים..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים