הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהכל מילה מיותרת
1)אופן ההכנת המלית:.
מערבבים את הג'לטין עם המים ושמים בצד ל10 דקות .
2)מביאים לרתיחה דובדבנים וסוכר.
טוחנים עם מיקסר מוט ומסננים לקבלת מרקם חלק .
מוסיפים את ג'לטין מומס.
10 שניות במיקרוגל .
3)שופכים את התערובת לרינג לכלי מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא לשעה לא יותר .
4)אופן ההכנת הגלסאז׳.
מביאים לרתיחה את המים גלוקוזה וסוכר עד 103 מעלות🌡 .
5)שמים בכלי את השוקולד לבן וחלב מרוכז ושופכים מעל את נוזל הרותח ומערבבים עם מיקסר מוט עד לקבלת מרקם חלק,מכסים בניילון נצמד ומכניסים לקירור ללילה .
6)אופן הכנת הטורט .
מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב , מוסיפים את החלמונים מערבבים היטב לאחך מכן את מנפים קקאו וקמח מוסיפים ומערבבים היטב עד שאין גושים .
7)מכניסים לשקית זילוף ומזלפים ריבוע בתבנית של תנור מרופדת בנייר אפייה ומיישרים ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ10 דקות.
8) אופן ההכנה תערובת הגבינה.
מכניסים לקערה את שני סוגי הגבינות ומקציפים עם הסוכר בהדרגה עד לאיחוד .
9) בקערה נפרדת שופכים את החלב , שמנת מתוקה ופודינג וניל ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה ומוסיפים אותה לתערובת הגבינות , ממיסים את ג'לטין 10 שניות במיקרוגל ומוסיפים אותה ומכניסים לשקית זילוף .
10)מוציאים את המלית חצי קרה אבל לא קפואה .
11)מניחים שקף סביב לתבנית אובלית קוטר75 ס"מ רוחב 11 ס"מ חותכים את הטורט בגודל התבנית ומניחים אותו .
12) שופכים חצי תערובת שופכים את המלית במרכז לכל האורך ושופכים את השאר מכניסים למקפיא להקפאה מלאה .
13) ציפוי גלסאז׳.
ממיסים את הגלסאז׳ במיקרוגל בפולסים קצרים של 30 שניות עד להמסה מלאה וממתינים עד לקבלת 32🌡 מעלות.
14) שופכים על העוגה ושוב חזרה למקפיא .
15)קישוט שוקולד.
טמפרור שוקולד .
ממיסים את השוקולד לבן ומקררים עד לטפרטורה של 27 עד 28 מעלות.
16) בעזרת שני שפכטלים מקררים עד לקבלת טמפרטורה של 27 עד 28 מעלות.
שופכים על שקף ומיישרים ממתינים שזה מתייאש ומניניח סביב התבנית ומסירים את השקף.
.