ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
לסירופ שוקולד- 50 גר' שוקולד מריר 3 כפות שמנת מתוקה (אפשר סירופ שוקולד קנוי)
אופן ההכנה
-
1
לטרוף את החלמונים.
-
2
עם מחצית מכמות הסוכר.
-
3
לתערובת אחידה.
-
4
להרתיח חלב לצקת מעט מהחלב לחלמונים לערבב ולהחזיר לסיר.
-
5
לבחוש על להבה נמוכה.
-
6
עד שיסמיך מעט.
-
7
להסיר מהגז.
-
8
להמיס 1 ג'לטין עם חצי כוס מים לערבב ולהוסיף לתערובת לצנן לקרור מוחלט.
-
9
להקציף 2 שמנת מתוקה עם הסוכר שנותר ולהוסיף לתערובת בתנועות קיפול עדינות.
-
10
לרפד תבנית מלבנית או מרובעת בבישקוטים.
-
11
לצקת מעל את התערובת.
-
12
לפזר אגוזים קצוצים גס.
-
13
ולצנן לילה במקרר.
-
14
סירופ שוקולד- 50 גר' שוקולד מריר עם 3 כפות שמנת מתוקה לחמם דקה במיקרוגל לערבב ולטפטף על העוגה.
-
15
פרי יערי בסיר קטן על להבה נמוכה לחמם 4 כפות פרי יער קפוא עם חצי כוס סוכר לבחוש עד שהסוכר נמס לקרר ולפזר מעל העוגה.
1
לטרוף את החלמונים.
2
עם מחצית מכמות הסוכר.
3
לתערובת אחידה.
4
להרתיח חלב לצקת מעט מהחלב לחלמונים לערבב ולהחזיר לסיר.
5
לבחוש על להבה נמוכה.
6
עד שיסמיך מעט.
7
להסיר מהגז.
8
להמיס 1 ג'לטין עם חצי כוס מים לערבב ולהוסיף לתערובת לצנן לקרור מוחלט.
9
להקציף 2 שמנת מתוקה עם הסוכר שנותר ולהוסיף לתערובת בתנועות קיפול עדינות.
10
לרפד תבנית מלבנית או מרובעת בבישקוטים.
11
לצקת מעל את התערובת.
12
לפזר אגוזים קצוצים גס.
13
ולצנן לילה במקרר.
14
סירופ שוקולד- 50 גר' שוקולד מריר עם 3 כפות שמנת מתוקה לחמם דקה במיקרוגל לערבב ולטפטף על העוגה.
15
פרי יערי בסיר קטן על להבה נמוכה לחמם 4 כפות פרי יער קפוא עם חצי כוס סוכר לבחוש עד שהסוכר נמס לקרר ולפזר מעל העוגה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים