מעבירים את הבצק למערבל לכמה דקות עד שהבצק מתקרר ואז מוסיפים את הבייצים אחת אחת מעבירים לקשית זילוף ועושים איזה צורה שרוצים על נייר אפיה אופים 25 דקות על 200 מעלות בשום פנים ואופן לא לפתוח את התנור אחרי 25 דקות פותחים מעט את הדלת ל 5 דקות על מנת לייבש את הפחזניות מקררים חותחים את הפחזניות וממלים בקצפת את הגבינה מוסיפים לקצפת בתנועות קיפול עדינות מפזרים מעט תותים ואבקה סוכר בהצלחה ליז .
1
בסיר קטן מבשלים את כל המצרכים חוץ מהקמח והבייצים.
2
מביאים לרתיחה מלאה .
3
ואז מוסיפים את הקמח ובד אחת מערבבים עם כף מעץ .
4
מעבירים את הבצק למערבל לכמה דקות עד שהבצק מתקרר ואז מוסיפים את הבייצים אחת אחת מעבירים לקשית זילוף ועושים איזה צורה שרוצים על נייר אפיה אופים 25 דקות על 200 מעלות בשום פנים ואופן לא לפתוח את התנור אחרי 25 דקות פותחים מעט את הדלת ל 5 דקות על מנת לייבש את הפחזניות מקררים חותחים את הפחזניות וממלים בקצפת את הגבינה מוסיפים לקצפת בתנועות קיפול עדינות מפזרים מעט תותים ואבקה סוכר בהצלחה ליז .