אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

7,353
צפיות

עוגת תפוזים עם טראפלס שוקולד

המתכון של
עוגת תפוזים עם טראפלס שוקולד

עוגת תפוזים בניחוח משגע 🍊🍰 היא טעימה היא ריחנית ופשוט אי אפשר להפסיק לאכול ממנה❣ והכי מושלם עם טוויסט של שוקולד בפנים. שילוב של שוקולד ותפוז הכי מושלם שיש❤❤

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • בתוך העוגה אני מפתיעה עם כדורי טראפלס מכינים שעתיים מראש
  • 100 גרם שמנת מתוקה
  • 100 גרם שוקולד מריר 60% קקאו לפחות ,
  • כף ליקר קוונטרו
  • גרידת תפוז מחצי תפוז
  • המצרכים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר ווניל
  • 2 ביצים בטמפ' החדר
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • גרידת תפוז
  • 2 כוסות קמח תופח
אופן ההכנה
  • 1

    עוגת תפוזים בניחוח משגע 🍊🍰.


  • 2

    היא טעימה היא ריחנית ופשוט אי אפשר להפסיק לאכול ממנה❣ והכי מושלם עם טוויסט של שוקולד בפנים..


  • 3

    שילוב של שוקולד ותפוז הכי מושלם שיש❤❤.


  • 4

    המצרכים:.


  • 5

    1 כוס סוכר.


  • 6

    2 שקיות סוכר ווניל.


  • 7

    2 ביצים בטמפ' החדר.


  • 8

    1/2 כוס שמן.


  • 9

    1 כוס מיץ תפוזים.


  • 10

    גרידת תפוז.


  • 11

    2 כוסות קמח תופח.


  • 12

    בתוך העוגה אני מפתיעה עם כדורי טראפלס:.


  • 13

    100 גרם שמנת מתוקה מביאים לסף רתיחה מוזגים על 100 גרם שוקולד מריר משובח מערבבים היטב למסה הומוגנית מוסיפים את הליקר וגרידת תפוז שוב מערבבים, חלקה מכניסים להקפיא לשעה יוצרים כדורים ואותם משלבים בתוך העוגה .


  • 14

    אופן ההכנה: .


  • 15

    להקציף את הסוכר עם הביצים להוסיף את השמן המיץ קליפת התפוז והקמח..


  • 16

    למזוג את המסה ל 2 תבניות אנגליש קייק משומנות קלות..


  • 17

    מוסיפים את טראפלס.


  • 18

    אופים כ 30 דקות בחום של 180 מעלות..


  • 19

    לבדוק עם קיסם שהעוגה מוכנה..


  • 20

    מוציאים את העוגה אחרי שהיא מקררת מבזיקים אבקת סוכר..


  • 21

    פורסים ומקווים לקבל את פרוסה עם השוקולד הנוזל..


1

עוגת תפוזים בניחוח משגע 🍊🍰.


2

היא טעימה היא ריחנית ופשוט אי אפשר להפסיק לאכול ממנה❣ והכי מושלם עם טוויסט של שוקולד בפנים..


3

שילוב של שוקולד ותפוז הכי מושלם שיש❤❤.


4

המצרכים:.


5

1 כוס סוכר.


6

2 שקיות סוכר ווניל.


7

2 ביצים בטמפ' החדר.


8

1/2 כוס שמן.


9

1 כוס מיץ תפוזים.


10

גרידת תפוז.


11

2 כוסות קמח תופח.


12

בתוך העוגה אני מפתיעה עם כדורי טראפלס:.


13

100 גרם שמנת מתוקה מביאים לסף רתיחה מוזגים על 100 גרם שוקולד מריר משובח מערבבים היטב למסה הומוגנית מוסיפים את הליקר וגרידת תפוז שוב מערבבים, חלקה מכניסים להקפיא לשעה יוצרים כדורים ואותם משלבים בתוך העוגה .


14

אופן ההכנה: .


15

להקציף את הסוכר עם הביצים להוסיף את השמן המיץ קליפת התפוז והקמח..


16

למזוג את המסה ל 2 תבניות אנגליש קייק משומנות קלות..


17

מוסיפים את טראפלס.


18

אופים כ 30 דקות בחום של 180 מעלות..


19

לבדוק עם קיסם שהעוגה מוכנה..


20

מוציאים את העוגה אחרי שהיא מקררת מבזיקים אבקת סוכר..


21

פורסים ומקווים לקבל את פרוסה עם השוקולד הנוזל..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים