הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגה ממכרת, טעימה, מסקרנת, מיוחדת, קוצרת מחמאות, עוגת ביסקוויטים עם 3 שכבות שחיתות, פשוטה וקלה להכנה ללא אפייה, שילדים אוהבים ומבוגרים כאחד, בונוס אפשר גם פרווה, טבעוני וללא גלוטן.
שופכים חלב לקערה וטובלים בו את 2 סוגי הביסקוויטים למספר שניות.
שכבה 1 - שכבת הביסקוויטים: מסדרים את הביסקוויטים על תחתית התבנית, ביסקוויט בטעם שוקולד מריר וביסקוויט בטעם קלאסי ליצירת מראה דמקה (ראו תמונה) .
שכבה 2 - קרם השוקולד: מקציפים 1 שמנת מתוקה להקצפה + 1 כוס חלב + 1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם שוקולד + 1 כף סוכר במהירות גבוהה עד לקבלת קרם יציב, משטחים, מיישרים בעזרת לקקן.
שכבה 3 - מסדרים שכבה של ביסקוויטים מעל קרם השוקולד, שוב ביסקוויט שוקולד בטעם שוקולד מריר וביסקוויט בטעם קלאסי ליצירת מראה דמקה.
שכבה 4 - קרם הוניל: מקציפים 1 שמנת מתוקה להקצפה + 1 כוס חלב + 1 שקית אינסטנט פודינג בטעם וניל + 1 כף סוכר במהירות גבוהה עד לקבלת קרם יציב, משטחים, מיישרים בעזרת לקקן .
שכבה 5 - מסדרים שכבה של ביסקוויטים מעל קרם הווניל, שוב ביסקוויט שוקולד מריר וביסקוויט בטעם קלאסי ליצירת מראה דמקה .
שכבה 6 - קרם הבלגי: מקציפים 1 שמנת מתוקה להקצפה + 1 כוס חלב + 1 שקית אינסטנט בטעם בלגי + 1 כף סוכר במהירות גבוהה עד לקבלת קרם יציב, משטחים, מיישרים בעזרת לקקן .
מקשטים בשוקוצ'יפס לבן ובשוקוצ'יפס שוקולד מריר.
מעבירים לקירור למקרר לפחות ל- 3-4 שעות לפני ההגשה.
טיפ: הכניסו את מכלי השמנת המתוקה למקפיא ל-5 דקות, קצפת לא אוהבת שחם לה, ככל שהשמנת תהיה קרה יותר בהתחלת ההקצפה כך תגיעו לקצב יציב מהר וטוב יותר.
זהו מוכן! כדאי נסו, פשוט מזה אין, לא משנה איזה עוגה אכין זו העוגה הטעימה והמהירה ביותר בעולם, בכל פעם שאני מגישה אותה מתפעלים מחדש, זו העוגה שכדאי להתחיל אותה בעולם האפייה.
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.