להפריד את הביצים ולהקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר ולהניח בצד.
.את התנור ל180 מעלות אפייה רגילה ולבינתיים..לקחת סיר על הגז ולשים בתוכו שמן, קקאו ,את הסוכר שנשאר חלב לערבב טוב טוב ולהעביר לקערה. ואז את החלמונים להוסיף ולערבב מהר מהר ולהוסיף את הקמח המנופה והאבקת אפייה ולערבב עד שאין גושים. ואז את הקצף לקחת לשים 2 כפות גדושות ולערבב מהר מהר ואז את יתרת הקצף לשים ועם מרית לערבב בתועות קיפול.
.
2
לשמן תבנית 26 עגולה ולשפוך את התערובת בפנים ולהחזיק את העוגה ועל השיש לדפוק פעמים. להכניס לתנור בחום של 180 מעלות ל40 דקות לבדוק עם קיסם אם יבש זה מוכן.
3
כל קרם בנפרד להקציף בנפרד ולהניח בצד זה לעשות רק אחרי שהעוגה מתקררת לחלוטין..
4
שהעוגה מתקררת לחתוך ל3 עיגולים ולהרטיב במי סוכר( לקחת סיר וטיפה להרתיח על הגז) כל עיגול לקחת עיגול אחד להניח על תחתית לשים קרם חום ומעל עיגול ומעל העיגול קרם וניל ומעל עוד עיגול לצפות את העוגה ברוטב שוקולד( שמנת מתוקה ושוקולד מריר בסיר על הגז שיהיה גנאש) או אם בא לכם כמו בתמונה קצפת וניל גם אפשרי ואז לא חייב את הגנאש ולהניח דובדבנים מסביב ולקשט מה שבא לכם ...אני מסביב לעוגה בדפנות שמתי סוכריות חומות ניתן לגרד שוקולד וגם לקשט בדפנות..
5
בהצלחה (:.
1
להפריד את הביצים ולהקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר ולהניח בצד.
.את התנור ל180 מעלות אפייה רגילה ולבינתיים..לקחת סיר על הגז ולשים בתוכו שמן, קקאו ,את הסוכר שנשאר חלב לערבב טוב טוב ולהעביר לקערה. ואז את החלמונים להוסיף ולערבב מהר מהר ולהוסיף את הקמח המנופה והאבקת אפייה ולערבב עד שאין גושים. ואז את הקצף לקחת לשים 2 כפות גדושות ולערבב מהר מהר ואז את יתרת הקצף לשים ועם מרית לערבב בתועות קיפול.
.
2
לשמן תבנית 26 עגולה ולשפוך את התערובת בפנים ולהחזיק את העוגה ועל השיש לדפוק פעמים. להכניס לתנור בחום של 180 מעלות ל40 דקות לבדוק עם קיסם אם יבש זה מוכן.
3
כל קרם בנפרד להקציף בנפרד ולהניח בצד זה לעשות רק אחרי שהעוגה מתקררת לחלוטין..
4
שהעוגה מתקררת לחתוך ל3 עיגולים ולהרטיב במי סוכר( לקחת סיר וטיפה להרתיח על הגז) כל עיגול לקחת עיגול אחד להניח על תחתית לשים קרם חום ומעל עיגול ומעל העיגול קרם וניל ומעל עוד עיגול לצפות את העוגה ברוטב שוקולד( שמנת מתוקה ושוקולד מריר בסיר על הגז שיהיה גנאש) או אם בא לכם כמו בתמונה קצפת וניל גם אפשרי ואז לא חייב את הגנאש ולהניח דובדבנים מסביב ולקשט מה שבא לכם ...אני מסביב לעוגה בדפנות שמתי סוכריות חומות ניתן לגרד שוקולד וגם לקשט בדפנות..