מביאים לרתיחה שמנת בסיר קטן (בשלב זה ניתן להוסיף סוכר). כשהשמנת רותחת מעט (וכשהסוכר נמס), מוסיפים אליה את טבלאות השוקולד, מנמיכים את האש ללהבה בינונית, מערבבים כל הזמן לתערובת אחידה ויוצקים את התערובת על העוגה..
2
טיפים:
*מומלץ לעשות על בסיס שמנת מתוקה ולא על בסיס שוקולד מומס בלבד.
*על מנת ליצור גנאש פרווה, יש להשתמש בשמנת מתוקה להקצפה פרווה.
*לשפוך את הגנאש כשהוא החם על העוגה, כי הוא מתקשה בסיר במהירות.
*המתכון לא עובד על שוקולד לבן !!!
*ליצירת שכבה אחידה של גנאש על העוגה- נקבו את העוגה בקיסם או סכין (לחלחול השוקולד גם לתוך העוגה עצמה), צקו את הגנאש במרכזה והטו מעט את התבנית לכל הצדדים.
*לשמור את העוגה בקירור.
1
מביאים לרתיחה שמנת בסיר קטן (בשלב זה ניתן להוסיף סוכר). כשהשמנת רותחת מעט (וכשהסוכר נמס), מוסיפים אליה את טבלאות השוקולד, מנמיכים את האש ללהבה בינונית, מערבבים כל הזמן לתערובת אחידה ויוצקים את התערובת על העוגה..
2
טיפים:
*מומלץ לעשות על בסיס שמנת מתוקה ולא על בסיס שוקולד מומס בלבד.
*על מנת ליצור גנאש פרווה, יש להשתמש בשמנת מתוקה להקצפה פרווה.
*לשפוך את הגנאש כשהוא החם על העוגה, כי הוא מתקשה בסיר במהירות.
*המתכון לא עובד על שוקולד לבן !!!
*ליצירת שכבה אחידה של גנאש על העוגה- נקבו את העוגה בקיסם או סכין (לחלחול השוקולד גם לתוך העוגה עצמה), צקו את הגנאש במרכזה והטו מעט את התבנית לכל הצדדים.
*לשמור את העוגה בקירור.