הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגת דבש מקמח כוסמין, טעימה ובריאה והכי חשוב קלה להכנה.
מקציפים חלבונים לקצף יציב ע"י הוספת 1/2 כוס סוכר לסירוגין ובאטיות. (רצוי לפזר בתחתית הקערה 1/4 כפית מלח לקבלת קצף יציב)..
בקערה נוספת שמים את החלמונים, 1/2 כוס הסוכר הנותר, שמן, סודה לשתייה, קינמון, דבש ומים. בוחשים היטב לבלילה אחידה..
מבליעים את הקצף בבלילה בתנועות קיפול עדינות ואטיות..
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה בתנועות עטיפה..
משמנים כ-4 תבניות אינגלישקייק ויוצקים לתוכן את תערובת העוגה באופן שווה..
לקישוט מפזרים שקדים פרוסים או בצורת גפרור מעל לכל עוגה..
מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים את העוגות כ-30 דקות, בודקים עם קיסם אם העוגות אפויות..