מחממים את התנור לחום בינוני-נמוך (150 מעלות).
שמים בקערת המערבל את השמנת המתוקה ומקציפים לקצפת רכה. מעבירים לקערה אחרת.
שמים בקערת המערבל את הגבינה הלבנה, מתחילים להקציף ומוסיפים בהדרגה את הסוכר, מקציפים עד שמתקבל קרם חלק ורך. ממשיכים להקציף ומתחילים להוסיף את הביצים, הטרופות, תוך הקצפה מתמדת. מוסיפים את מיץ הלימון ותמצית הווניל ומערבבים - ידנית - היטב. מוסיפים את הקורנפלור, ואת השמנת המתוקה המוקצפת ומערבבים בתנועות קיפול עד שמתקבלת עיסה אחידה.
יוצקים את העיסה לתבנית ואופים 50 דקות-שעה (בחום בינוני-נמוך, כ-150 מעלות), עד שהעוגה מתייצבת, השוליים שלה מתכנסים קצת פנימה, היא מזהיבה קלות ולפעמים נוצר בה בקע. מוציאים ומצננים קצת. מגישים חמימה או מאחסנים במקרר, בכלי אטום, עד יומיים. .
1
מחממים את התנור לחום בינוני-נמוך (150 מעלות).
שמים בקערת המערבל את השמנת המתוקה ומקציפים לקצפת רכה. מעבירים לקערה אחרת.
שמים בקערת המערבל את הגבינה הלבנה, מתחילים להקציף ומוסיפים בהדרגה את הסוכר, מקציפים עד שמתקבל קרם חלק ורך. ממשיכים להקציף ומתחילים להוסיף את הביצים, הטרופות, תוך הקצפה מתמדת. מוסיפים את מיץ הלימון ותמצית הווניל ומערבבים - ידנית - היטב. מוסיפים את הקורנפלור, ואת השמנת המתוקה המוקצפת ומערבבים בתנועות קיפול עד שמתקבלת עיסה אחידה.
יוצקים את העיסה לתבנית ואופים 50 דקות-שעה (בחום בינוני-נמוך, כ-150 מעלות), עד שהעוגה מתייצבת, השוליים שלה מתכנסים קצת פנימה, היא מזהיבה קלות ולפעמים נוצר בה בקע. מוציאים ומצננים קצת. מגישים חמימה או מאחסנים במקרר, בכלי אטום, עד יומיים. .