הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבתבנית עגולה קוטר 22 נסדר בצורה אחידה את הנשיקות ונפורר מעל מעט נשיקות למילוי אחיד של התבנית .
נקציף לקצב יציב את השמנת המתוקה נמרך רבע מקמות המשמנת על הנשיקות. במעבד מזון נטחון את המנגו עם רבע כוס סוכר ונערבב בתנועות קיפול עדינות עם רבע מקמות השמנת נקפיא את העוגה לחצי שעה ונמשיך לטחון את הפירות יער עם רבע כוס סוכר נקפל שוב עם רבע מקמות השמנת להקפיא שוב לחצי שעה .
ושיכבה אחרונה לטחון את האננס עם רבע כוס סוכר נקפל עם יתראת השמנת המתוקה .
לסדר מעל העוגה איזה פירות שאוהבים בהצלחה .