הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמתכון של קרין גורן הכשרונית, כלום עבודה ותכינו כפול כי לא תפסיקו ליישר...
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
לתחתית הקוקוס:.
לערבב בקערה עם כף חלבונים עם סוכר. להוסיף את הקוקוס ולערבב היטב..
לשמן תבנית פאי עגולה עם תרסיס שמן או מרגרינה ולהדק את התערובת בידיים לתחתית ולדפנות..
למלית:.
ממיסים במיקרו את ממרח השוקולד והשמנת בפולסים של 10 שניות בכל פעם ומערבבים עד קבלת תערובת חלקה ואחידה..
מוסיפים את החלמונים וטורפים עד תערובת חלקה..
מוזגים את המלית על בסיס הקוקוס ואופים 25 דק'. המלית אינה קשה ומעט רוטטת - זה בסדר..
מכניסים למקרר לחצי שעה לפחות..
בתיאבון ♥.